default-image

Μέσι: «Ο Μαραντόνα με ενέπνευσε»

Ποδόσφαιρο
Μέσι: «Ο Μαραντόνα με ενέπνευσε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λιονέλ Μέσι υπέδειξε τον Ντιέγκο Μαραντόνα ως πηγή έμπνευσής του ενώ ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι το επάγγελμά του, δεν είναι και το παν στη ζωή του.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ήταν ο ποδοσφαιριστής που ενέπνευσε τον Λιονέλ Μέσι, όπως ομολόγησε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gente.

Ο Αργεντίνος άσος μίλησε και για τη σημασία που έχει το ποδόσφαιρο στη ζωή του επισημαίνοντας ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από αυτό.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Ποτέ δεν ακολουθούσα κάποιον συγκεκριμένα ακόμη κι όταν καταλάβαινα. Ο Ντιέγκο επέστρεψε στη δράση στη χώρα μας. Ήταν το 1993. Από την Ισπανία ήρθε στη Νιούελς και μαζί μπήκε στην εθνική που προκρίθηκε στο Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994. Εάν κάποιος με ενέπνευσε, ήταν ο Μαραντόνα», είπε αρχικά ο Λιονέλ Μέσι εξηγώντας εν συνεχεία τη σχέση του με το ποδόσφαιρο.

«Ονειρεύομαι, όπως ο καθένας. Παίζω όταν πρέπει να το κάνω ως επαγγελματίας ή όταν έχω όρεξη να διασκεδάσω με φίλους, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι δεν είναι το ποδόσφαιρο το παν στη ζωή μου. Όπως υπάρχουν μεγάλοι επαγγελματίες που σώζουν ζωές ή κατασκευάζουν πράγματα για να ζούμε καλύτερα εμένα μου έτυχε να παίξω ποδόσφαιρο έτσι ώστε οι άλλοι να κοιτούν και να δημιουργούν διαμάχες κατά τη διάρκεια της εβδομάδα. Και είμαι πολύ ευγνώμων που είναι έτσι...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News