default-image

Βλέπουν την έξοδο Σάκοτα και Σκραμπ

Μπάσκετ
Βλέπουν την έξοδο Σάκοτα και Σκραμπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ θα υπάρξουν νέα πρόσωπα και στους παίκτες. Κάποιοι φεύγουν και κάποιοι αναμένονται να έρθουν. Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα παρελθόν θα αποτελέσει ο Ντούσαν Σάκοτα, για δανεικός προορίζεται ο Φιλ Σκραμπ, ενώ υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι μνηστήρες για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Μετά την απομάκρυνση του Ντράγκαν Σάκοτα από τον πάγκο και την τοποθέτησή του στο πόστο του τζένεραλ μάνατζερ, μπαίνουν σε σειρά άλλα «φλέγοντα» ζητήματα.

Το πρώτο έχει να κάνει με τον Ντούσαν Σάκοτα. Ο έμπειρος φόργουορντ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην «Ένωση» και έτσι εκτός απροόπτου μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα, εφόσον ο αρχηγός αποχωρήσει τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός νέου παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση «4».

Από 'κει και πέρα, υπάρχει το θέμα του Φιλ Σκραμπ. Στην ΑΕΚ πιστεύουν στις δυνατότητές του, ωστόσο ακόμη δεν έχει αποκτήσει τις κατάλληλες εμπειρίες ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στο 100% στην παρούσα φάση. Συνεπώς, η λύση για τον Καναδό γκαρντ είναι να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και ο πιο πιθανός προορισμός του είναι η Ισπανία και η Εστουδιάντες. Μάλιστα, ο Σκραμπ θα ταξιδέψει στην Ιβηρική Χερσόνησο για τις τελικές συζητήσεις.

Όσον αφορά στον Μαυροκεφαλίδη υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους τους εξωτερικού, όμως η Ένωση επισήμανε ότι δεν πρόκειται να δοθεί δανεικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News