Ειδήσεις

Αποσύρουν συσκευές και ενισχύουν το Κοινωνικό Ιατρείο

Καμπάνια απόσυρσης παλαιών ηλεκτρικών συσκευών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου διοργανώνουν αυτό το σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015 Ο Δήμος Ιεράπετρας και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ".

Η δράση θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το φρούριο του Καλέ και γίνονται αποδεκτές όλες οι υπό απόσυρση ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές (από κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, καφετιέρες, ηλ. σκούπες μέχρι πλυντήρια και ψυγεία). Επίσης αποδεκτές γίνονται και ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές που λειτουργούν προκειμένου να δοθούν σε κοινωνικές δομές της πόλης για επαναχρησιμοποίηση.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των ανακυκλώσιμων συσκευών, μαζί με όσα φάρμακα συγκεντρωθούν, θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Ιεράπετρας.

Εκτός από ηλεκτρικές συσκευές, όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το φρούριο Καλέ Ιεράπετρας το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Σχόλια