Ειδήσεις

Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού: Η ιστορία ξεκίνησε στην ΚΡΗΤΗ TV

Tο πρώτο βίντεο του Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που φέτος θα διεξαχθεί με τη βοήθεια της "ΚΡΗΤΗ TV", της εφημερίδας "Νέα Κρήτη", του portal neakriti.gr και του Ράδιο 98,4, παρουσιάστηκε από τους φετινούς διοργανωτές στην εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" το απόγευμα της Παρασκευής.

Τα μέσα του ομίλου ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους "Καστρινούς Πειρατές" για το 14ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που θα διεξαχθεί το Μάρτιο στο Ηράκλειο, προβάλλοντας το πρώτο αυτό βίντεο, που όπως αποκάλυψαν οι φετινοί διοργανωτές μπορεί να έχει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στη λύση του γρίφου, μπορεί όμως και όχι...

Το βιντεάκι παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" της "ΚΡΗΤΗ ΤV" το απόγευμα της Παρασκευής, όπου οι "Καστρινοί Πειρατές" μίλησαν για το φετινό Κυνήγι Θησαυρού αλλά και για το πρώτο αυτό στοιχείο, που - ποιος ξέρει; - μπορεί και να φανεί... σωτήριο για τη συνέχεια!

Όπως και να έχει, πάντως, όσοι θα πάρουν μέρος στο φετινό Κυνήγι κρίνεται απαραίτητο να το παρακολουθήσουν.

Δείτε λοιπόν στο απόσπασμα της εκπομπής "Καλό Μεσημέρι" που ακολουθεί μαζί με το σχετικό βιντεάκι:

Η επιτυχία για το Κυνήγι Θησαυρού του 2016 θεωρείται δεδομένη, καθώς ήδη το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Ο όμιλος της "ΚΡΗΤΗ TV", που είναι χορηγός στη σημαντική αυτή εκδήλωση, ανοίγοντας την αυλαία των γρίφων από σήμερα Παρασκευή, καλεί βεβαίως όλους να δηλώσουν συμμετοχή και να ακονίσουν το μυαλό τους, αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης που θα οδηγήσει στον κρυμμένο θησαυρό.

Στο "Καλό Μεσημέρι", όπου παρουσιάστηκε το πρώτο βίντεο, οι "Καστρινοί Πειρατές" εκτός από το 14ο κυνήγι των πιο μεγάλων... παιδιών, μίλησαν και για το 7ο Παιδικό Κυνήγι...

Σχόλια