Ειδήσεις

Παιxνίδια στο νερό στην πισίνα του Παγκρητίου

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικές δραστηριότητες στα Αθλητικά Κέντρα του Δήμου Ηρακλείου από τη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου. Έτσι, μετά το "Χριστουγεννιάτικο Αθλητικό Κυνήγι Θησαυρού" στο Παγκρήτιο Στάδιο από τις ομάδες των προγραμμάτων "Αθλητισμός για Όλους" των ΚΗΦΗ που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή, σειρά έχουν τα… παιχνίδια στο νερό!

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, διοργανώνεται στην πισίνα του Παγκρήτιου Σταδίου η εκδήλωση "Παιχνίδια στο Νερό", για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης του Δήμου Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν παιδιά από 4 έως 14 ετών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε συναρπαστικά διαγωνιστικά παιχνίδια στο νερό διασκεδάζοντας και επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους στην κολύμβηση, στις καταδύσεις και στην ομαδική προσπάθεια.

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου (17:00-22:00) διοργανώνεται η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μικρούς φίλους των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Παγκρήτιου Σταδίου. Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά που γυμνάζονται στα δημοτικά αθλητικά κέντρα με επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική Ορχήστρα Εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου, με ζωγραφική και τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα…

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με το φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων του Δήμου Ηρακλείου και των Δικηγόρων Ηρακλείου καθώς και το Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό Γλυκισμάτων, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου (18:00). Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η χριστουγεννιάτικη γιορτή του προσωπικού των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων.  

Σχόλια