default-image

Ηράκλειο: Απόψε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού

Κρήτη
Ηράκλειο: Απόψε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε στις 9 μ.μ. πρόκειται να πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού στην πλατεία Ελευθερίας από το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Η εκδήλωση της φωταγώγησης θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10:30 το βράδυ. Οι εκδηλώσεις στα πλαίσια της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου καραβιού θα ξεκινήσουν με:

1) 18:15-19:00: Παραδοσιακή μουσική από τα παιδιά-εφήβους μουσικούς Μανώλη Πετράκη, Χάρη Καστελλάκη, Γιώργο Φαρσαράκη, Κώστα Γεωργιάδη, Άγγελο Κατσαρό και Γιώργο Βελιδάκη.

2) 19:00-20:00: Κρητικά τραγούδια με τον Ανδρέα Χασουράκη στη λύρα και τους συνεργάτες του Γιώργο Φραγκιαδάκη στο λαούτο, Μανόλη Φραγκιαδάκη στην κιθάρα, Μύρωνα Φραγκιαδάκη στο μπάσο και Μιχάλη Νεονάκη στα κρουστά. Χορεύει το εργαστήρι παραδοσιακών χορών "Ισταμνος".

3) 20:00-20:45: Σκοποί, τραγούδια, χοροί και ενδυμασίες της παλιάς Κρήτης, από το διδασκαλείο παραδοσιακού χορού και μουσικής "Χορωδειόν".

4) 20:45-21:00: Εορταστικό μουσικό πρόγραμμα με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Λεωνίδα Τζωρτζάκη.

5) 21:00: Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού από το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό.

6) 21:00-22:30: Συναυλία με τους Μανώλη Φάμελλο, Στάθη Δρογώση, Οδυσσέα Τσάκαλο και Βαγγέλη Μαρκαντώνη.

Μία συναυλία συλλογής παιχνιδιών για τη δράση Παιγνιδομαζέματα-Δωροσκορπίσματα Νο4 που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου με το ραδιοφωνικό σταθμό "Love Radio Κρήτης 102,8".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News