default-image

Ανοίγει σήμερα η... κυνηγετική περίοδος... του Θησαυρού

Κρήτη
Ανοίγει σήμερα η... κυνηγετική περίοδος... του Θησαυρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η "ΚΡΗΤΗ TV", η εφημερίδα "Νέα Κρήτη", το portal Neakriti.gr και το Ράδιο 98,4 ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους "Καστρινούς πειρατές" για το 14ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που θα διεξαχθεί το Μάρτιο στο Ηράκλειο.

Η επιτυχία για το Κυνήγι Θησαυρού του 2016, που διοργανώνεται από τους περσινούς νικητές, θεωρείται δεδομένη, καθώς ήδη το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Ο όμιλος της "ΚΡΗΤΗ TV", που είναι χορηγός στη σημαντική αυτή εκδήλωση, ανοίγει την αυλαία των γρίφων από σήμερα Παρασκευή. Καλώντας βεβαίως όλους να δηλώσουν  συμμετοχή και να ακονίσουν το μυαλό τους, αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης που θα οδηγήσει στον κρυμμένο θησαυρό. ,

Έτσι, σήμερα, στο "Καλό Μεσημέρι", θα παρουσιαστεί το πρώτο στοιχείο του κυνηγιού. Στην εκπομπή οι "Καστρινοί πειρατές" θα μιλήσουν και για το 7ο Παιδικό Κυνήγι, αλλά και για το 14ο κυνήγι των πιο μεγάλων... παιδιών.

Επίσης, τη Δευτέρα αποκλειστικά στη "Νέα Κρήτη" θα παρουσιαστεί ο πρώτος διαδικτυακός γρίφος. Κάπως έτσι ανοίγει η αυλαία που θα έχει στα σίγουρα μια συναρπαστική συνέχεια, την οποία θεωρείται βέβαιο ότι θα λατρέψουν οι Κρητικοί. Υπενθυμίζεται ότι χορηγοί του Κυνηγιού Θησαυρού 2016 είναι ο Super 9,04, η "ΚΡΗΤΗ TV", το Ράδιο 98,4, η εφημερίδα "Νέα Κρήτη" και το portal neakriti.gr.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News