default-image

Εύκολα η Ξάνθη 0-5 στην Ελευσίνα

Ποδόσφαιρο
Εύκολα η Ξάνθη 0-5 στην Ελευσίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπειτα από σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων, η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με το ευρύ 5-0 επί του Πανελευσινιακού για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η νίκη ήταν εύκολη απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας. Μάλιστα το ματς ξεκίνησε με πέναλτι που έδωσε στο 15' ο διαιτητής Μουρτζάκης για χέρι του Ανδρίκου, ωστόσο ο Καπετάνος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Μανιάτη. Στο 43' ο υψηλόσωμος επιθετικός της Ξάνθης βρήκε δίχτυα, κάνοντας με πλασέ το 1-0.

Στο β' ημίχρονο δόθηκε νέο πέναλτι από τον Μουρτζάκη και αυτή τη φορά ο Ερέα έκανε το 0-2 για την Ξάνθη. Η Ξάνθη έφτασε στην επίτευξη και τρίτου τέρματος στο 79', όταν ο νεοεισελθείς Κρίστοφερ πήρε τη μπάλα, έκανε το πλασέ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη. Στο 82' ο Καπετάνος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για την Ξάνθη. Ο Κρίστοφερ είχε μεγάλα κέφια και στο 88' έκανε το τελικό 0-5.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Δημόπουλος): Μανιάτης, Ταμπάκης (55' Δημόπουλος), Τσολακίδης, Τσίγκρος (67' Κορνελάτος), Γιαννιτσάνης, Ανδρίκος, Ναούμ (55' Πούρνος), Κασνέτσης, Λίτσος, Κακαράς, Παληγεώργος

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης (61' Ζαραδούκας), Τριάδης (69' Χατζητερζόγλου), Χέρεα, Ορφανίδης, Τόμιτς, Φάρκας, Καπετάνος, Λισγάρας, Φασίδης (78' Κρίστοφερ), Ντιμιτρόφ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News