default-image

Λήστεψαν ηλικιωμένη στη Χερσόνησο

Κρήτη
Λήστεψαν ηλικιωμένη στη Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης σημειώθηκε στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα, δύο άνδρες, ηλικίας 37 και 38 ετών, δε δίστασαν να μπουν στο σπίτι μιας 87χρονης στην περιοχή της Χερσονήσου προφασιζόμενοι ότι θα της χάριζαν οπωροκηπευτικά και της αφαίρεσαν ένα σημαντικό ποσό.

Ειδικότερα, χθες το πρωί (16.12.2015) οι δύο άνδρες, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από την οικία της ηλικιωμένης το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Συγκεκριμένα, κατά το χρόνο που ο 38χρονος απασχολούσε την 87χρονη (προφασιζόμενος ότι θα της κάνει δώρο οπωροκηπευτικά προϊόντα), ο 37χρονος εισήλθε στην οικία της και αφαίρεσε τα χρήματα, ενώ στη συνέχεια και οι δύο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου αναζητήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, όπου εντοπίστηκαν να ασκούν δραστηριότητα υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου (διέθεταν προς πώληση οπωροκηπευτικά προϊόντα), χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν με την κατηγορία της κλοπής σε βάρος 87χρονης, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News