default-image

Η Μαριάννα Δοξαστάκη είναι η νέα Miss Κρήτη

Κρήτη
Η Μαριάννα Δοξαστάκη είναι η νέα Miss Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στο κινηματοθέατρο "Αστόρια" στο Ηράκλειο, ο 36ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς, όπου η πανέμορφη Μαριάννα Δοξαστάκη κατέκτησε το στέμμα της Miss Κρήτη για το έτος 2015.

Η 22χρονη καλλονή από την Ιεράπετρα κέρδισε δίκαια τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής αλλά και του κοινού και έγινε η ομορφότερη Kρητικοπούλα της χρονιάς.

Τον τίτλο της Α' αναπληρωματικής κατέκτησε η Χριστιάννα Σκούρα, 19 ετών, της Β' αναπληρωματικής η Μιχαέλα Γιαπιτζάκη, 19 ετών, ενώ Miss Κρήτη Γιανγκ 2015 αναδείχθηκε η 17χρονη Δήμητρα Μαρκομιχελάκη από το Ηράκλειο.

Το κοινό, το οποίο κατέκλυσε το χώρο της εκδήλωσης, αλλά και όσοι την παρακολούθησαν από την τηλεόραση της "ΚΡΗΤΗ TV", απόλαυσαν ένα υπερθέαμα λάμψης και ομορφιάς.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η λαμπερή Λάουρα Νάργες και guest stars οι REC, οι οποίοι ερμήνευσαν live όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν ο πρόεδρος των Πανελληνίων Καλλιστείων και ειδικός συνεργάτης των διαγωνισμών ομορφιάς Miss World & Miss Universe Βασίλης Πρεβελάκης, η διευθύντρια των Σχολών Cristi, Κρίστι Κρανά, η πρώτη Miss Κρήτη του 1979 Ελευθερία Γκογκάκη και η Miss Κρήτη 2009 & Β' Star Ελλάς 2010 Μαρία Τσαγκαράκη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η παραγωγή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με το σύνολο των συντελεστών να ξεπερνάει τα 150 άτομα και το θέαμα να επισημαίνεται πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα. Σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά σκηνικά και φωτιστικά εφέ, τα Παγκρήτια Καλλιστεία αποτέλεσαν για άλλη μια φορά το πιο φαντασμαγορικό θέαμα της χρονιάς!

Οι 14 φιναλίστ εμφανίστηκαν με νυφικά από το atelier Donna Voctoria της Κάλι Κοκκινάκη, με βραδινά φορέματα από το κατάστημα 0.38, με μαγιό από τα FMS Stores, με υποδήματα από το κατάστημα G.L. Borgini, με κοσμήματα από τα καταστήματα "Παπαδάκης" ενώ τις εμφανίσεις των αγοριών που συνόδευσαν τα κορίτσια φρόντισε το "Κοντογιάννης Fashion Store".

Τα Κομμωτήρια GP - Γιώργος Πάσσος επιμελήθηκαν τα χτενίσματα, το μακιγιάζ και την περιποίηση άκρων θα ανέλαβε το Allure nail & beauty lounge, ενώ την αισθητική περιποίηση προσώπου & σώματος φρόντισε για ακόμη μια χρονιά το κέντρο αισθητικής Lumina.

Τις χορογραφίες καθώς και την κινησιολογία των φιναλίστ επιμελήθηκε η Cristi Academy, που ήταν και ο Χρυσός χορηγός του διαγωνισμού, τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης, ενώ τη φυσική εκγύμναση των φιναλίστ είχε αναλάβει το Body Fitness Point το οποίο διαθέτει σε αποκλειστικότητα το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα εκγύμνασης Miha Bodytec.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το κατάστημα οπτικών "Όραση", το Studio design center, τα S/M "Χαλκιαδάκης", η εταιρεία Fresh Snack και η εταιρεία Beverage World με τα προϊόντα Badoit, Wild Turkey & Cinzano.

Υποστηρικτές: Astoria Capsis hotel, Art Fireworks, Arenaria Wedding, "Πυρεξέλιξη", Veranda all day cafe & restaurant, Drink Easy - spirits & coctails safe house, The Pub, Macao cafe bar restaurant, χυμοί & αναψυκτικά Lux.

Στον τομέα της επικοινωνίας το διαγωνισμό υποστήριξαν: Music club 105.8, Kiss 9.61, Alpha News 106.2, Ράδιο 9.84, Max 100.2, Άστρο 96,4, Ήχος 94.2, Style 100, Melody 88, Sfera 98.7, Fagi.gr, Flashnews.gr, Entercity.gr, Aera.gr, Efimeridaki.gr, το Best Magazine και οι εφημερίδες "Κρητική Επιθεώρηση" και "Νέα Κρήτη".

Ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς έδειξε και φέτος την ευαισθησία του, στηρίζοντας και προβάλλοντας το νεοσύστατο φιλανθρωπικό σωματείο "Φιόγκος Αγάπης", το οποίο παρέχει υλική και ηθική βοήθεια σε άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και που χρήζουν βοηθείας και υποστήριξης.

Παραγωγή: Cretanart Production.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News