default-image

Πήρε το εισιτήριο ο ΑΟΧ

Ποδόσφαιρο
Πήρε το εισιτήριο ο ΑΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΑΟΧ τα κατάφερε… Έκανε την υπέρβαση στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς προκρίθηκε στην επόμενη φάση των «16» αφήνοντας εκτός τον Πανθρακικό στην ισοβαθμία.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) στο γήπεδο των Περιβολίων και η ομάδα της Football League προκρίθηκε λόγω καλύτερης επίθεσης και πλέον περιμένουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 6' κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή του Ζδράβου στον Δεινόπαπα, το εκτέλεσε ο Μασάδο και το απέκρουσε ο Πασχαλάκης, αλλά στην επιστροφή ο Ρίκκα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση από την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήρθε άμεσα, όταν στο 18' ο Μαρκόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους γηπεδούχους, αλλά έξω από την περιοχή βρέθηκε ο Ψάλτης που με δεξί πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Πανθρακικός έφτασε σε σκορ πρόκρισης στο 54' με τον Χαβίτο να πασάρει στον Νικόλτση κι αυτός με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μαρκόπουλο που με προβολή έκανε 2-1. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν απογοητεύτηκαν και αφού στο 57' ο Γκέσιος είδε το σουτ που επιχείρησε να χτυπάει στο δοκάρι, στο 68' ο ίδιος παίκτης σκόραρε με κεφαλιά, κάνοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, τώρα, με επτά παίκτες της Κ20 στην αρχική 11άδα, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλους.

Ο Δικέφαλος είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, με το συγκεκριμένο ματς να ήταν ιδανική ευκαιρία για τον Τούντορ να δει στην πράξη το μέλλον του συλλόγου.

Σκόρερ του ματς ο Δημητριάδης στο 16', ενώ ο Αλαμάνης στο 32' έφερε το ματς στα ίσα για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Νευρικά μπήκε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό Βόλου να βρίσκει χώρο να… εκδηλωθεί. Αφού απείλησε κυρίως με τον Τσιλιγκίρη, ήρθε η σειρά του ΠΑΟΚ να «μιλήσει». Στην πρώτη καλή στιγμή του, ο Δημητριάδης με μονοκόμματο πλασέ, μετά από ωραία σέντρα του Κάκο άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο στο 16'.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία, όμως η αδράνεια στην άμυνά του δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη απ' τον Αλαμάνη στο 32', όταν και έφερε το ματς στα ίσα.

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 7 (9-3)

2. Χανιά 4 (6-9)

3. Πανθρακικός 4 (3-4)

4. Ολυμπιακός Βόλου 1 (2-4)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News