Ειδήσεις

Ο Στάθης ξαναχτυπά, ως... μοντέλο

Οι φωτογραφίες του Στάθη Στιβακτάκη, που είχαν κάνει τον κύκλο της Ελλάδας, έφεραν το Βοριζανό μελισσοκόμο στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με τον τίτλο "ο σέξι Κρητικός" να του έχει απονεμηθεί... ομόθυμα!

Πλέον ο Στάθης Στιβακτάκης έγινε και... μοντέλο, αφού εμφανίζεται στο Down Town που κυκλοφορεί σε "προχωρημένη" φωτογράφιση, παρότι ξεκαθάρισε στη διεύθυνση του περιοδικού ότι «ούτε γυμνά, ούτε ξυπόλυτος. Ούτε σταυροπόδι, ούτε τίποτα».

«Δεν το προκάλεσα μόνος μου. Μόνο του έγινε και δεν έχει αλλάξει η ζωή μου. Η παράδοση της Κρήτης είναι για μένα Ευαγγέλιο. θα παραμείνω ατόφιο παιδί της Κρήτης», λέει ο "sexy Κρητικός αγρότης" όπως έγινε γνωστός και τονίζει: «Ό,τι και να λένε τους έχω γραμμένους. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχω μείνει στις παραδόσεις. Το πνεύμα της μεγαλούπολης δε με έχει αγγίξει. Και δε με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση η μεγαλούπολη και τα ΜΜΕ να αλλάξουν το χαρακτήρα μου».

Τι απαντά στο... ερωτικό κάλεσμα της Ντορέτας Παπαδημητρίου μέσα από τα "Καλημερούδια";

«Και; Δε με ενδιαφέρει. Δε με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι».

Ο Στάθης Στιβακτάκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο... βεντέτας μεταξύ της οικογένειάς του και του Γιώργου Λιάγκα, για τα σχόλια που είχε κάνει ο παρουσιαστής στην εκπομπή του. «Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε "αμόρφωτος" και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;», αναρωτιέται.

Στο ερώτημα "Έχει ο Στάθης Στιβακτάκης κοπέλα;", ο ίδιος είναι σαφής: «Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις. Μήπως θες να σου πω και τι θα κάνω το βράδυ;».

Σχόλια