default-image

Στη Δράμα σταμάτησε το σερί του Άρη

Ποδόσφαιρο
Στη Δράμα σταμάτησε το σερί του Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νικηφόρο σερί του Άρη στη Γ' Εθνική σταμάτησε στη Δράμα. Η Δόξα με το γκολ του Σάντος στο 72'  επικράτησε με 1-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν κατά πολύ ανώτεροι και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ αρκετά νωρίτερα, αλλά ο γκολκίπερ του Άρη Σιδεράκης βρέθηκε σε καλή μέρα και κράτησε το μηδέν. Γαϊδαρτζής (7') και Κουμπρόγλου (20') δεν κατάφεραν να τον νικήσουν. Στο δεύτερο 45λεπτο οι "κίτρινοι" είχαν καλύτερη εικόνα και υποχρέωσαν τον Μένκα σε μια σειρά από εντυπωσιακές αποκρούσεις. Πόι (55'), Τάτος (63') και Ρόβας (65') είδαν τις προσπάθειές τους να μην έχουν την επιθυμητή για αυτούς κατάληξη.

Η Δόξα Δράμας κατάφερε να βρει εκείνη το δρόμο προς τα δίχτυα, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου. Έτσι, με τη νίκη του κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο Νέστος Χρυσούπολης είναι στο -7 από τον Άρη, έπειτα από 16 αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Άρης στα τελευταία τρία ματς μετράει ισάριθμες ήττες από τη Δόξα Δράμας, που τείνει να γίνει ο κακός του δαίμονας.

ΔΟΞΑ (Ανδρέας Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Στόικος, Λάσπατζης (64' Μουτεσίδης), Σάντος (85' Βραμέντζαλης), Κουμπρόγλου (75' Κυριακίδης), Γαϊδαρτζής

ΑΡΗΣ: (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης (82' Ν' Λουντούλου), Σαμαράς, Ρόβας, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης (70' Κόκε), Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (75' Κυβελίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News