default-image

Αποχωρεί από την Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα

Ποδόσφαιρο
Αποχωρεί από την Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μπάγερν στο τέλος της φετινής σεζόν ανακοίνωσε στους ανθρώπους της ομάδας ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Bild και της Marca.

Η Marca αναφέρει πως ο Καταλανός τεχνικός θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα την απόφασή του να φύγει στο τέλος της σεζόν, ενώ η Bild προσθέτει πως έχει ήδη ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση των Βαυαρών σχετικά και παρότι δεν παρουσιάζεται το ίδιο βέβαια, εκτιμά πως ο Γκουαρνδιόλα θα ανακοινώσει το «αντίο».

Ο 44χρονος προπονητής έχει πρόταση ανανέωσης για 20 εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο φέρεται να θεωρεί πως ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν φήμες πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας σε ορισμένα ζητήματα με τους «σκληρούς» διοικούντες την Μπάγερν.

Όσο για το μέλλον του; Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να είναι ο επικρατέστερος προορισμός του, ωστόσο δεν αποκλείεται στη διεκδίκησή του να μπει και η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, καθώς πληθαίνουν οι φήμες πως ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν θα μακροημερεύσει στον πάγκο της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News