default-image

Ιεράπετρα: Κοσμοσυρροή στη φωταγώγηση του δέντρου

Κρήτη
Ιεράπετρα: Κοσμοσυρροή στη φωταγώγηση του δέντρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου και με μια μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα REC, φωταγωγήθηκε το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Δήμο Ιεράπετρας, σηματοδοτώντας έτσι και την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Καλωσορίζοντας τον κόσμο, ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, αναφέρθηκε στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου, τονίζοντας ότι απώτερος στόχος είναι με συνειδητό αίσθημα αλληλεγγύης, πείσμα και αισιοδοξία να δημιουργήσουμε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα στο Δήμο Ιεράπετρας σε πείσμα των δύσκολων καιρών, των ανατροπών και των αρνητικών συγκυριών.

Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρθηκε, με ένα πολυήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στην αγάπη και τη χαρά, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό, τη δημιουργία και την ξεγνοιασιά, ο Δήμος Ιεράπετρας υπόσχεται και φέτος όμορφες γιορτινές χριστουγεννιάτικες στιγμές αισιοδοξίας, ανάτασης και προσφοράς.

Μετρώντας όλοι αντίστροφα, άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο με την ευχή να αποτελέσει, όπως ανέφερε και ο δήμαρχος σύμβολο αγάπης, αφορμή προσφοράς, πηγή ελπίδας, αλληλοϋποστήριξης και χαράς!  

Η χαρούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα συνεχίστηκε με τη μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα REC.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News