default-image

Προσφορά αγάπης από γνωστή εταιρεία ξηρών καρπών

Κρήτη
Προσφορά αγάπης από γνωστή εταιρεία ξηρών καρπών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική είναι η προσφορά αλληλεγγύης από γνωστή εταιρεία του Ηρακλείου, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προς το Δημοτικό Παντοπωλείο Ηρακλείου, το οποίο θα μοιράσει τα προϊόντα που προέρχονται από τη δωρεά - γλυκίσματα, γάλα, χυμούς και αναψυκτικά - σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σε ευχαριστήριο που εξέδωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και προσωπικά η αντιδήμαρχος κ. Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη «ευχαριστούν θερμά τη "Σηφάκης Εμμ. & ΣΙΑ ΟΕ", εταιρεία επεξεργασμένων ξηρών καρπών, που βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, για την προσφορά της στο Δημοτικό Παντοπωλείο Ηρακλείου».

Όπως αναφέρεται, η εταιρεία προσέφερε γλυκίσματα, γάλα, χυμούς και αναψυκτικά, αξίας 1.605 ευρώ, για να διατεθούν σε συμπολίτες μας ενόψει των εορτών. «Τέτοιου είδους πράξεις και δωρεές είναι αξιέπαινες και θα έπρεπε να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση για όλους», αναφέρει η αντιδήμαρχος στο ευχαριστήριο μήνυμά της και γνωστοποιεί ότι τα προϊόντα θα διατεθούν σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Παντοπωλείου σε οικογένειες οι οποίες χρήζουν τη στήριξη και βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News