default-image

Φινάλε πρώτου κύκλου για το "Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα"

Πολιτισμός
Φινάλε πρώτου κύκλου για το "Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελειώνει αυτό το σαββατοκύριακο, 19 και 20 Δεκεμβρίου, ο πρώτος κύκλος παραστάσεων για το έργο "Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα" της Θεατρικής Σκηνής Ηρακλείου, σε σκηνοθεσία Μάνου Μανιά.

Πολύς ήταν ο κόσμος που επέλεξε να παρακολουθήσει την κωμωδία "Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα" τις προηγούμενες ημέρες, με το μικρό θεατράκι να γεμίζει ασφυκτικά μεν, αλλά και να σείεται από τα γέλια του κόσμου, αφού το έργο αυτό που επέλεξε να ανεβάσει η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου προσφέρει άφθονες δόσεις διασκέδασης.

Οι παραστάσεις τελειώνουν το σαββατοκύριακο 19 και 20 του μήνα και ώρα 9 το βράδυ στην αίθουσα τέχνης ΚΡΗΤΕΛΕΙΟ, στην Έβανς 83-85 "Στου Μουρτζή".

Λόγω μικρής χωρητικότητας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2813 - 013218 και 6932 858624 για κράτηση θέσεων.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο αμετανόητος εργένης Παύλος, η Γαλλίδα, η Ισπανίδα και η Ρωσίδα μπλέκονται σε ένα όμορφο παιχνίδι. Ο θηλυπρεπής υπηρέτης Ιούλιος προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα. Ο ξάδερφος από το χωριό ήρθε στην πόλη για να βρει γυναίκα - η Ντόρα (η σχέση για αυτό τον μήνα). Οι καταστάσεις μπλέκονται όμορφα και γρήγορα. Το τρελό γαϊτανάκι παρεξηγήσεων συνεχίζεται. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται.

Παίζουν:

Παύλος: Αντώνης Βούρλος

Ιούλιος: Σωτήρης Αγριανίδης

Ρενέ: Ελευθερία Μπουρανή

Βαγγέλης: Γιάννης Λαμπράκης

Κάρμεν: Μαρίνα Στεφανάκη

Ανούσκα: Γεωργία Μαυρογιαννάκη

Ντόρα: Μαίρη Νταγιάκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News