default-image

Για νίκες τίτλου οι Μικτές ΕΠΣΗ με Χανιά

Ποδόσφαιρο
Για νίκες τίτλου οι Μικτές ΕΠΣΗ με Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η 5η αγωνιστική του ενωσιακού πρωταθλήματος διεξάγεται σήμερα, με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ να φιλοξενούν τα Χανιά με στόχο τις νίκες που θα τις φέρουν αγκαλιά με τον τίτλο στους ομίλους τους. Τα παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο του ΠΟΑ με ώρα έναρξης στις 13:00 για τους Παίδες και στις 15:00 για τους Νέους.

Οι Παίδες της ΕΠΣΗ βρίσκονται στην 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τα Χανιά και θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά, ώστε να υπερτερούν σε ισοβαθμία με τους Χανιώτες, καθώς στον α' γύρο είχαν ηττηθεί με 2-1. Ενώ οι Νέοι θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους, καθώς με νίκη εξασφαλίζουν από σήμερα τον τίτλο και δεν θα έχουν βαθμολογικό άγχος στο τελευταίο ματς στο Λασίθι. Οι ενωσιακοί προπονητές, Γιάννης Μπασκάκης για τους Παίδες και Δημήτρης Τριβιζαδάκης για τους Νέους έχουν επιλέξει τις παρακάτω 18άδες:

Μικτή Παίδων: Γκίκας, Καρνής, Μπέρκης (Ολυμπιακός Μαλ.), Κριτσωτάκης (Αθλόπολις), Σφακιανάκης (Αγ. Βαρβάρα), Φαϊτάκης (Εργοτέλης), Κουτεντάκης, Μανιουδάκης, Χατζηδάκης, Γαρεφαλάκης, Ροδίτης (ΟΦΗ), Λίλος, Βοργιάς (ΠΟΑ), Σαβουϊδάκης, Μαμουλάκης, Ζαχαριουδάκης (Λίντο), Τσεσμελής (Ηρόδοτος), Μαυρογιαννάκης (ΑΟΤ).

Μικτή Νέων: Κομνηνός (ΟΦΗ), Κουτεντάκης, Νοικοκυράκης, Λαγουδάκης (ΟΦΗ '94), Τσέρος (Ποσειδώνας), Μεντουδάκης (Ολυμπιακός Μαλ.), Αζίζη, Πλαϊτάκης, Μαυροματίδης (Νέοι Εργοτέλη), Κουράκης (ΠΑΟΚ), Λέλεκας, Χρονάκης, Ρουμπάκης (Ερμής), Ρεμπελάκης (ΠΑΝΟΜ), Λουμπάκης (Νέοι Αλμυρού/Αθλόπολις), Αγγελιδάκης (Λίντο), Παπουτσιδάκης (Μινωική), Φιτσάκης (ΑΟΤ).

Παίδες (13:00)

*Ηράκλειο-Χανιά (γηπ. ΠΟΑ): Κρασαγάκης, Σταυρακάκη Ν., Σφακιανάκης Μ. (Ηρακλείου)

*Λασίθι-Ρέθυμνο (γηπ. Κριτσάς): Ταμπουρατζής, Καφεσάκης, Χρυσοφάκης (Λασιθίου)

Η βαθμολογία: Χανιά 12, Ηράκλειο 9,Ρέθυμνο 3, Λασίθι 0.

Νέοι (15:00)

*Ηράκλειο-Χανιά (γηπ. ΠΟΑ): Ζαχαριουδάκης, Ζερβάκης, Σφακιανάκης Μ. (Ηρακλείου)

*Λασίθι-Ρέθυμνο (γηπ. Κριτσάς): Κοκκινάκης Μ., Καφεσάκης, Χρυσοφάκης (Λασιθίου)

Η βαθμολογία: Ηράκλειο 12, Λασίθι 7, Χανιά 2, Ρέθυμνο 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News