Ειδήσεις

Θύμα ξυλοδαρμού ο βουλευτής της Ν.Δ. Β. Οικονόμου

Επίθεση δέχτηκε την ώρα που έτρωγε σε γνωστό εστιατόριο των Εξαρχείων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια ομάδα δέκα αγνώστων, που φορούσαν κράνη, προσέγγισαν το βουλευτή και τον ρώτησαν αν είναι όντως αυτός. O κ. Οικονόμου απάντησε θετικά και η ομάδα των αγνώστων άρχισε να τον χτυπάει, φωνάζοντάς του ταυτόχρονα να μην ξαναπατήσει στην περιοχή.

Μετά την άγρια επίθεση και τον ξυλοδαρμό του βουλευτή, η ομάδα των νεαρών εξαφανίστηκε και το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός".

Με το βουλευτή της Ν.Δ. επικοινώνησε αργά το βράδυ ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος του εξέφρασε τη συμπαράστασή του.

Σαμαράς: «Άβατα δεν υπάρχουν»

Για άνανδρη επίθεση εναντίον του Βασίλη Οικονόμου έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς, λίγη ώρα αφότου πληροφορήθηκε για το περιστατικό.

«Η άνανδρη επίθεση εναντίον του Β. Οικονόμου δείχνει ότι η Αθήνα έχει γίνει πάλι ξέφραγο αμπέλι. Οφείλει η κυβέρνηση να εγγυηθεί την ασφάλεια κάθε πολίτη. Επιτέλους σε μια δημοκρατική πολιτεία, "άβατα" δεν υπάρχουν!» τόνισε σε ανακοίνωση ο κ. Σαμαράς.

Σχόλια