default-image

Φαβορί για κορυφαίος ο Στεφανουδάκης

Σπορ
Φαβορί για κορυφαίος ο Στεφανουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο  Μανώλης Στεφανουδάκης είναι το φαβορί  για να αναδειχτεί κορυφαίος αθλητής ΑμεΑ της χρονιάς από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου.

Στις επικρατέστερες ομάδες για τον τίτλο της κορυφαίας βρίσκεται και η ποδηλασία tandem γυναικών με τις Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Ηρώ Μηλάκη.

 Η ψηφοφορία των κορυφαίων ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα 14/12 και ο ΠΣΑΤ ανακοίνωσε τους τρεις αθλητές και αθλήτριες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους. Οι κορυφαίοι  θα ανακοινωθούν στη γιορτή του ΠΣΑΤ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/12 στις 7μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η ψηφοφορία φέτος πραγματοποιήθηκε με νέα μορφή, με την αρχή της μίας και μοναδικής ψήφου και μετά από σχετική αξιολόγηση των επιτυχιών και διακρίσεων την τρέχουσα χρονιά. Τα αποτελέσματα των Νικητών, θα ανακοινωθούν στη διάρκεια της Γιορτής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι τρεις επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς, είναι (με αλφαβητική σειρά): ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος (Μαραθώνια Κολύμβηση), ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ Λευτέρης (Ενόργανη Γυμναστική), ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Κώστας (Στίβος).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: ΑΡΑΟΥΖΟΥ Κέλλυ (Μαραθώνια Κολύμβηση), ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Νικόλ (στίβος), ΤΣΙΑΒΟΥ Αμαλία (Κωπηλασία).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: Εθνική Ομάδα Εφήβων Κ18 Μπάσκετ, Εθνική Ομάδα Ανδρών Υδατοσφαίρισης, Ολυμπιακός Πειραιώς Υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: ΒΛΑΧΟΣ Θεόδωρος (Υδατοσφαίριση), ΓΕΜΕΛΟΣ Νίκος (Μαραθώνια Κολύμβηση), ΡΑΦΤΗΣ Δημήτρης (Ενόργανη Γυμναστική).

Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης (στίβος), ΤΑΜΠΑΞΗΣ Χρήστος (κολύμβηση), ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ Σε Τζον (Στίβος).

Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: ΚΟΡΟΚΙΔΑ Δήμητρα (Στίβος), ΛΙΑΓΚΟΥ Ανθή (Στίβος), ΤΣΑΚΩΝΑ Μαρία (Κολύμβηση).

Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: Ξιφασκία με Αμαξίδιο Ομαδικό Σπάθης (Ντούνης Βασίλης/Πυλαρινός Γεράσιμος), Μπότσια Ζευγάρια BC3 (Ντέντα Άννα/Πανανός Νίκος/Πολυχρονίδης Γρηγόρης), Ποδηλασία Tandem Γυναικών (Χαλκιαδάκη Αδαμαντία/Μιλάκη Αργυρώ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News