default-image

Παρακολουθώντας το "Ουζερί Τσιτσάνης" με τον Μ. Μανουσάκη

Παρακολουθώντας το "Ουζερί Τσιτσάνης" με τον Μ. Μανουσάκη

Στις αίθουσες βρίσκεται η νέα ταινία του Μανούσου Μανουσάκη με τον τίτλο "Ουζερί Τσιτσάνης", έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στο ευρύ κοινό.

Ο επιτυχημένος Έλληνας σκηνοθέτης βρέθηκε στο Ηράκλειο για να παρευρεθεί στις αίθουσες των κινηματογράφων, όπου προβάλλεται η ταινία.

Ο κόσμος από νωρίς έφτασε στο Talos Odeon για να παρακολουθήσει τη νέα ταινία του Μ. Μανουσάκη

Εμείς τον συναντήσαμε στο Odeon Talos Plaza και, μιλώντας στην "ΚΡΗΤΗ TV", αποκάλυψε τις σκέψεις του και όλα όσα έζησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Βασίλη Τσιτσάνη, όσο και στον απαγορευμένο έρωτα με φόντο την υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη, που αποτελεί την κεντρική ιστορία πάνω στην οποία βασίζεται η ταινία.

Ο Μ. Μανουσάκης μιλά στην κάμερα της "ΚΡΗΤΗ ΤV" ενώ παραδίπλα η πρώην νομάρχης Ηρακλείου Βαγ. Σχοιναράκη αδημονεί να έρθει η στιγμή της προβολής

Ο Μανούσος Μανουσάκης, λίγο πριν την έναρξη της προβολής αλλά και μετά τη λήξη της ταινίας, συνομίλησε με τον κόσμο που από νωρίς είχε κατακλύσει την αίθουσα.

Ο Μανούσος Μανουσάκης συνομιλεί με το κοινό

Άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εντυπώσεις των θεατών και απάντησε σε όλα τα ερωτήματά τους. Ο κόσμος το χάρηκε πραγματικά μιας και τα ερωτήματα ήταν πολλά πάνω στην εποχή, τα γεγονότα και την ιστορία!

Ο κορυφαίος σκηνοθέτης στάθηκε ιδιαίτερα στον Βασίλη Τσιτσάνη αλλά και στο πώς το τραγούδι "Συννεφιασμένη Κυριακή" σημάδεψε την πλοκή.

Ο Στέλιος Ζερβός και η Αναστασία Μπιτζιλέου βρέθηκαν ανάμεσα στους θεατές

Η άποψη της στήλης είναι πως η ταινία αποτελεί μια συγκλονιστική μαρτυρία για μια περίοδο τόσο άγρια για τη χώρα μας.

Για εκείνους που έχουν διαβάσει το ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη θα δουν μια διαφορετική πλοκή καθώς ο Μανούσος Μανουσάκης έχει φροντίσει να κάνει κτήμα του το κείμενο και να του δώσει τη δική του οπτική.

Ενώ η ερμηνεία των ηθοποιών ήταν μοναδική μιας και ήταν πολλές οι στιγμές που ένιωθες ρίγος, ανατριχίλα και ταύτιση με τους ρόλους τους.

Ο κόσμος παρακολουθεί την ταινία με μεγάλο ενδιαφέρον και πολλή συγκίνηση

Η ταινία "Ουζερί Τσιτσάνης" προβάλλεται ήδη στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 3 Δεκεμβρίου. Απολαύστε την με την ψυχή σας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News