default-image

Miss Κρήτη & Miss Κρήτη Young 2015 στην "ΚΡΗΤΗ TV"

Life
Miss Κρήτη & Miss Κρήτη Young 2015 στην "ΚΡΗΤΗ TV"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Miss Κρήτη & Miss Κρήτη Young: O θεσμός που για 36 συναπτά έτη προβάλλει την κρητική γυναικεία ομορφιά σε όλο τον κόσμο συνεχίζει το έργο του, δίνοντας την ευκαιρία σε νέες και όμορφες κοπέλες να διακριθούν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Έπειτα από πολύμηνη προετοιμασία, 14 πανέμορφες κοπέλες απ' όλη την Κρήτη συναγωνίστηκαν για να διεκδικήσουν τους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιανγκ 2015, στο μεγάλο Τελικό του 36ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο "Αστόρια" και προβάλλεται από την "ΚΡΗΤΗ ΤV" την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η μοναδική Λάουρα Νάργες, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν οι εκρηκτικοί REC ερμηνεύοντας live όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Την οργάνωση με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά είχε η παραγωγή της Cretanart Productions και ο Γιώργος Ασαργιωτάκης με τη δυναμική ομάδα του δούλεψε σκληρά για ένα άριστο αποτέλεσμα, ενώ οι φιναλίστ που συμμετείχαν το χάρηκαν δίνοντας την ψυχή τους πάνω στην σκηνή.

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και ομορφιά που δεν πρέπει να χάσετε!

Σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ, στην "ΚΡΗΤΗ TV" δείτε την προετοιμασία αλλά και το backstage του 36ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News