default-image

Η Μαρία Κοπανάκη και ο Ανδρέας Παπαδάκης στο διαRτηρητέο

Πολιτισμός
Η Μαρία Κοπανάκη και ο Ανδρέας Παπαδάκης στο διαRτηρητέο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία Κοπανάκη στο τραγούδι και ο Ανδρέας Παπαδάκης στο πιάνο θα βρίσκονται στο διαRτηρητέο (Χάνδακος 71) την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 9.30 μμ για να σας ταξιδέψουν σε μια μουσική διαδρομή.

Η Μαρία Κοπανάκη εξ Ιεραπετρας Λασιθίου ορμώμενη, μεγάλωσε υπό τους ήχους της κρητικής παραδοσιακής μουσικής. Οι δοξαριές της λύρας του πατέρα της, όξυναν τα μουσικά της ένστικτα καλλιεργώντας την αγάπη της για το τραγούδι. Αποφοίτησε από το Τει Ηρακλείου με το δίπλωμα του πολιτικού μηχανικού. Ασχολήθηκε για πέντε χρόνια με το ραδιόφωνο και από το 2007 δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου σαν ηθοποιός. Ως αυτοδίδακτη με έντονο ταπεραμέντο εκφράζεται με πάθος μέσα από τη μεγάλη της αγάπη, το τραγουδι.

Μαζί με τον Αντρέα Παπαδάκη στο πιάνο θα σας ταξιδέψουν σε μια μουσική διαδρομή με λατρεμένα τραγούδια σύγχρονα ή μη, αναμενόμενα μα και απρόβλεπτα. Θα παρουσιάσουν τραγούδια από την εποχή του Χατζιδάκι μέχρι την πιο σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή και δισκογραφία. Γινόμαστε όλοι μια παρέα και μοιραζόμαστε μουσικές και συναισθήματα.

Ο Αντρέας Παπαδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στα 8 του ξεκινάει 10χρονες σπουδές στο Μινωικό Ωδείο σε πιάνο και ανωτερα θεωρητικά. Μετά το σχολείο συνέχισε με Bachelor in Music στο Univeristy of Bangor στη βόρεια Ουαλια και μεταπτυχιακό MSc για σύνθεση Media sto Univeristy of Herfdshire. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε να διδάσκει πιάνο, αρμόνιο και φωνητική. Κάνει ζωντανές εμφανίσεις και παράλληλα συνθέτει μουσική για θεατρικές παραστάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News