Ειδήσεις

Αναζητούν λύση για το αδιέξοδο της Ανακύκλωσης

Η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων Ανακύκλωσης της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νομού Ηρακλείου πραγματοποίησε συνάντηση σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 2 μ.μ. με όλους τους εμπλεκόμενους αντιδημάρχους ώστε να δοθεί μια λύση τόσο για αυτούς όσο και για τους δημότες που πληρώνουν από την τσέπη τους τη μη πραγματοποίηση ανακύκλωσης στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «σήμερα, 45 μέρες μετά τις άδικες απολύσεις μας και την έναρξη των κινητοποιήσεών μας, παραμένουμε μπροστά στις πύλες του Εργοστασίου της ανακύκλωσης διεκδικώντας το δίκιο και το μεροκάματο μας.

Από την πλευρά μας, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δε θα κάνουμε βήμα πίσω από τη διεκδίκησή για δουλειά με δικαιώματα απέναντι σε μια εταιρεία που με τις πλάτες κάποιων νομίζει πώς μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τις ζωές 40 εργαζομένων αλλά και με την περιουσία του Δήμου.

Επίσης, θέλουμε να απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων στην πλατεία Ελευθερίας στις 7 μ.μ. μπροστά στη δεύτερη δόση αντιλαϊκών προαπαιτούμενων μέτρων που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή. Το παράδειγμα άλλωστε της ανακύκλωσης αποδεικνύει περίτρανα ότι απέναντι στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς κυβέρνησης, Ε.Ε., κεφαλαίου οι εργάτες πρέπει να σταθούν σαν μια γροθιά, δυναμώνοντας την πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών».

Σχόλια