default-image

Στρατηγική συμμαχία Ευρωπαϊκής Πίστης - Φαιστός

Κρήτη
Στρατηγική συμμαχία Ευρωπαϊκής Πίστης - Φαιστός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική στρατηγική συμμαχία με κοινωνικό περιεχόμενο, πέραν της επιχειρηματικής διάστασης, ανακοίνωσαν η Ευρωπαϊκή Πίστη και τα Super Market Φαιστός, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας επιλέγοντας τα Super Market Φαιστός για τις καθημερινές αγορές τους, επωφελούνται από μία σειρά προνομίων όπως:

1. Επιστροφή ασφαλίστρων σε κάθε συμβόλαιο στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

2. Εξασφάλιση δωρεάν αγορών από τις συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, σε περίπτωση νοσηλείας από ατύχημα.

3. Εξασφάλιση δωρεάν αγορών από την οικογένεια του κατόχου για ένα χρόνο σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, "στην εκδήλωση παρευρέθησαν πελάτες και συνεργάτες των δύο επιχειρήσεων, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. και του Επιχειρηματικού κόσμου, γεγονός που υπογραμμίζει ότι η συνεργασία που ανακοινώθηκε δεν είναι μια συνηθισμένη εμπορική συνεργασία αλλά μια κοινωνική προσφορά που αφορά στο σύνολο των πολιτών της κοινωνίας του Ηρακλείου και της ευρύτερης περιοχής της Κρήτης.

Η συνεργασία αυτή μεταξύ των εταιριών Φαιστός και Ευρωπαϊκή Πίστη, διευρύνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιχειρήσεων στην Κρήτη. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι εκτός από τα Super Market Φαιστός, οι κάτοχοι της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας μπορούν να πραγματοποιούν αγορές από τα καταστήματα Sephora, Vodafone, Ηλεκτρονική, Grant, Διάφανο, Raxevsky, κα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται χωρίς κόστος σε όλους τους ασφαλισμένους στην Ευρωπαϊκή Πίστη αλλά και σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ειδικότερα στην παρούσα συγκυρία της οικονομικής κρίσης, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για κάθε οικογένεια. Τα τελευταία 3 έτη, ο Ασφαλιστικός Γονέας έχει επιβραβεύσει τους κατόχους του με περισσότερα από € 750.000. "

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News