default-image

Σίλβα: Να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Άντερλεχτ

Ποδόσφαιρο
Σίλβα: Να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Άντερλεχτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεβασμό και προσοχή χρειάζεται η Άντερλεχτ σύμφωνα με τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος εμφανίστηκε ψύχραιμος ενόψει της φάσης των «32» του Europa League.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Είναι ένα παιχνίδι που είναι ακόμη μακριά. Ο αντίπαλος αξίζει σεβασμό, όπως κάθε αντίπαλος που θα μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο μας. Προέρχεται από τους ομίλους του Europa League, όπου αντιμετώπισε και νίκησε μεγάλες ομάδες, όπως η Τότεναμ και η Μονακό. Θα μας δυσκολέψουν σίγουρα, αλλά οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε όσο μπορούμε καλύτερα τους αγώνες αυτούς», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

«Ξέρω ότι τη σεζόν 2013/14 ο Ολυμπιακός είχε νικήσει δύο φορές την Άντερλεχτ. Το βλέπω σαν καλό σημάδι, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα και δεν μας εξασφαλίζει τίποτα. Η τελευταία εικόνα για τις δύο ομάδες είναι θετική για μας, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και ίσως να έχουν αλλάξει πολλά», πρόσθεσε για το πρόσφατο παρελθόν.

Ερωτηθείς αν θα συμβουλευτεί τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που έχει περάσει από την Άντερλεχτ, απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμη. Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και από τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής μας ξέρει κάποια πράγματα για τον αντίπαλο μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες, όπως κάνουμε για κάθε αντίπαλο. Το ίδιο όμως θα κάνει και η Άντερλεχτ για μας».

Τέλος, για ενδεχόμενες αλλαγές στο διαθέσιμο ρόστερ για την Ευρώπη είπε: «Είναι ακόμη νωρίς. Είναι πιθανό να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Θα μελετήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και θα αποφασίσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News