default-image

Νέες αποχωρήσεις παικτών στην Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο
Νέες αποχωρήσεις παικτών στην Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κοντά στη διάλυση βρίσκεται η Παναχαϊκή μετά και τη νέα αποχώρηση παικτών λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα αποχωρούν οι Καρβουνιάρης, Γιώργος Λαμπρόπουλος και Αθανασόπουλος κάτι που σημαίνει ότι σε λίγο δε θα συμπληρώνεται 11άδα για τους αγώνες.

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έρχονται να προστεθούν στη μακρά λίστα αυτών που έχουν ήδη φύγει από τους κοκκινόμαυρους, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων.

Το προηγούμενο διάστημα αποχώρησαν οι Πινδώνης, Παπανικολάου, Κοντοδήμος, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Χατζής, Περίκο, ενώ ανοιχτό παραμένει για την ώρα και το διαζύγιο με τον αρχηγό, Λυμπέρη Στεργίδη που εξίσου είχε εκφράσει τάσεις φυγής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο προηγούμενο ματς με τον Εργοτέλη, η Παναχαϊκή κατέβηκε με 15άδα. Πιθανώς, πλέον, να μην βγαίνουν τα κουκιά για... τόσο μεγάλη αποστολή, δεδομένου πως υπάρχουν φήμες και για περαιτέρω αποχωρήσεις απ' όσους για την ώρα συνεχίζουν.

Από τη μεριά της, η διοίκηση προσπαθεί -όσο γίνεται μετά τις καταιγιστικές αυτές εξελίξεις- να μετριάσει τον φόβο «αφανισμού», εκφράζοντας αισιοδοξία πως άμεσα θα βρεθεί ζεστό χρήμα για να τρέξει το καράβι. Είναι αλήθεια πάντως, πως για την ώρα οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν μπορούν με τίποτα να το κουμαντάρουν και η αγωνία του κόσμου έχει χτυπήσει... κόκκινο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News