default-image

ΕΚΗ: Συνάντηση για το θέμα επιστροφής επιδόματος τοκετού

Κρήτη
ΕΚΗ: Συνάντηση για το θέμα επιστροφής επιδόματος τοκετού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πρωτοβουλία των Ομάδων και Συλλόγων Γυναικών του νομού Ηρακλείου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων στο ΕΚΗ συνάντηση των γονέων για το θέμα της επιστροφής του επιδόματος τοκετού.

Σχετική είναι η παρακάτω ανακοίνωση των Ομάδων και Συλλόγων Γυναικών του Ηρακλείου:

«Στις 23 Νοεμβρίου 2015, έπειτα από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Μ. Συντυχάκης, συζητήθηκε στη Βουλή το θέμα της επιστροφής του επιδόματος τοκετού από τους γονείς που το έλαβαν από το Νοέμβριο του 2012 και εξής.

Ο υφυπουργός στην τοποθέτησή του έκανε σαφές ότι το κράτος θα συνεχίσει να ζητά πίσω τα χρήματα και θα εξετάσει μόνο το ενδεχόμενο να μη ζητηθούν οι προσαυξήσεις.

Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης οι Ομάδες και Σύλλογοι Γυναικών του νομού Ηρακλείου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) παίρνουν την πρωτοβουλία και καλούν τους γονείς που τους ζητούν πίσω το επίδομα σε συνάντηση την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 6 μ.μ., στα γραφεία της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων στο ΕΚΗ, στο 2ο όροφο.

Σκοπός της συνάντησης είναι να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους οι γονείς που δεν μπορούν ή αρνούνται να πληρώσουν το επίδομα, αλλά και εκείνοι που υποχρεώθηκαν να το πληρώσουν και να συζητηθούν προτάσεις για το τι κινήσεις μπορούν να γίνουν από 'δω και πέρα και ιδιαίτερα στην περίπτωση που κάποιοι γονείς έρθουν αντιμέτωποι με κατασχέσεις κ.λπ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail: [email protected]».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News