default-image

Με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό το σημερινό… μενού

Ποδόσφαιρο
Με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό το σημερινό… μενού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 14η αγωνιστική της Super League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό με στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί του την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης για να παραμείνει στο παιχνίδι διεκδίκησης της 2ης θέσης.

Στις 15:00, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Άρσεναλ κάνοντας την αρχή από το σημερινό ματς. Ο Μάρκο Σίλβα έχει αφήσει εκτός αποστολής τον Ερνάνι και πέρα από τις γνωστές απουσίες των Μπουχαλάκη, Μανιάτη και Φουστέρ δεν έχει άλλα προβλήματα.

Για το βασικό του σχήμα προορίζει τους Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σαλίνο, Μποτία και Ντα Κόστα στην άμυνα. Μιλιβόγεβιτς-Καμπιάσο θα είναι τα δύο χαφ με τον Ντομίνγκες να έχει ρόλο οργανωτή. Ντουρμάζ και Φορτούνης θα είναι στα φτερά κι ο Ιντέγε μόνος του στην κορυφή.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μαντζουράκης, έχει αρκετές απουσίες με τους Παπάζογλου, Κορσίενς, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Κάπελ, Μαρκόφσκι και Παπουτσογιαννόπουλο.

Στην 11άδα θα είναι οι Κυριακίδης, Κουτρουμάνος, Μαρτίνες, Μάκος, Κούσας στην άμυνα. Μύγας και Πάουλο θα είναι τα δύο χαφ κι ο Ρουσκουγιέδα θα είναι πίσω από τον Βασιλείου, με τους Καμαρά και Βιγιαφάνες να είναι στα άκρα.

Στις 17:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις. Η Skoda Ξάνθη υποδέχεται τη Βέροια με την ομάδα του Λουτσέσκου να θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις και να κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή της σημερινής της αντιπάλου.

Ο Ρουμάνος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη και στον τραυματία Ζαρόπουλο, ενώ ο Γεωργιάδης δεν έχει στα πλάνα του τους Γιουσούφ, Αμπντούν, Καλί και τον τιμωρημένο Μαγιέφσκι.

Ο Ατρόμητος θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη επί τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα. Η ομάδα του Περιστερίου είναι με 13 βαθμούς στην 14η θέση και θέλει να πάρει μια βαθιά ανάσα απέναντι στην τελευταία της βαθμολογίας Καλλονής.

Ο «Τράι» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γοδόι - Λαζαρίδη, ενώ ο Θαλής Θεοδωρίδης είδε τον Δαύκου να μένει εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή λόγω ίωσης.

Στις 19:30, το σημερινό πρόγραμμα κορυφώνεται με την πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Στραματσόνι θέλει να πανηγυρίσει το δεύτερο τρίποντό του με το «τριφύλλι» για να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν σε σύστημα 4-4-2 με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια και τους Νάνο-Βέμερ στα άκρα. Ταυλαρίδης-Σάντσεθ θα είναι τα δύο χαφ κι ο Εσιέν θα είναι μπροστά τους. Ζέκα-Πράνιτς θα είναι τα δύο εωτερικά χαφ, ο Αμπέντ θα είναι μπροστά τους κι οι Πέτριτς-Καρέλης τα δύο φορ.

Από την πλευρά του ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκοϊάν. Σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να δούμε τους: Μπαντή στο τέρμα και τους Λούι-Παντελιάδη στα άκρα της άμυνας. Σανκαρέ-Ζησόπουλος θα είναι τα στόπερ κι οι Κουρμπέλης-Ιγκλέσιας υα δύο χαφ. Ο Μπερτόγλιο θα είναι πίσω από τον Γιάννου κι οι Μάσα - Λανθαρότε θα βρεθούν στα άκρα.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Ηρακλής-Πανθρακικός 0-0

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-1

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (15:00)

Skoda Ξάνθη-Βέροια (17:15)

Ατρόμητος-Καλλονή (17:15)

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:30)

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (19:30)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News