Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί ενημερώνουν δημάρχους για την αναδιάρθρωση

Συνεχίζει τις συναντήσεις του με αυτοδιοικητικούς παράγοντες το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι να ενημερωθούν οι αυτοδιοικητικοί παράγοντας, και μέσω αυτών οι τοπικές κοινωνίες, για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, υλοποιώντας την απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποίησε σήμερα συναντήσεις με τους δημάρχους Ανωγείων και Μυλοποτάμου και συμμετείχε κατόπιν προσκλήσεως, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρίου.

Ενημερώθηκαν αναλυτικά τόσο οι δήμαρχοι όσο και οι συμμετέχοντες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρίου για τα πιθανά προβλήματα από την υλοποίηση του σχεδίου αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών-δομών της Ελληνικής Αστυνομίας στο νομό Ρεθύμνου, όπως αυτό μας παρουσιάστηκε στο Ηράκλειο την 03/12/2015 από το γ.γ. Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο.

Έγιναν οι ανάλογες διευκρινίσεις και παραδόθηκαν εγγράφως οι παρατηρήσεις-επισημάνσεις, επί του σχεδίου αναδιοργάνωσης, εξηγώντας αναλυτικά τις αρνητικές, σύμφωνα με την άποψη των μελών μας, επιπτώσεις, από την εφαρμογή του παραπάνω σχεδίου, στην Αστυνομία, στην κοινωνία και κατ' επέκταση στον πολίτη του νομού μας.

Τους ζητήσαμε να μελετήσουν τις παρατηρήσεις μας και να είναι παρόντες στην διευρυμένη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2016, ώστε μέσα από μία διαδικασία διαλόγου, να βρεθούν λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών του νομού μας και τη βελτίωση παροχής υπηρεσιών στον πολίτη».

Σχόλια