default-image

Δριμύ "κατηγορώ" Μεϊμαράκη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα
Δριμύ "κατηγορώ" Μεϊμαράκη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που ο Απόστολος Τζιτζικώστας περιόδευε σε δυτική και ανατολική Κρήτη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκτόξευε μέσω της "ΚΡΗΤΗ TV" ένα δριμύ "κατηγορώ" για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε όλα τα κρίσιμα μέτωπα.

Μέσα από αποκλειστικές του δηλώσεις στο κανάλι, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. επέρριψε την ευθύνη, για τη βαθιά, όπως λέει, ύφεση στην οποία βυθίζεται η χώρα, στην κυβέρνηση.

Κινούμενος σε σκληρή γραμμή απέναντι στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., ο ίδιος χτύπησε "καμπανάκι" για τη χώρα που, αντί να βλέπει την άκρη του τούνελ, βυθίζεται, όπως είπε χαρακτηριστικά, ολοένα και περισσότερο στο σκότος της ύφεσης, της ανεργίας, της ανέχειας...

«Σε αυτήν την κρίση, η μόνη απάντηση είναι ένας υγιής πολιτικός οργανισμός, όπως η Ν.Δ.», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος για τη γαλάζια ηγεσία, καλώντας τους Κρητικούς να πάνε μαζικά στις εσωκομματικές κάλπες της 20ής Δεκεμβρίου.

«Η χώρα, δυστυχώς, βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη κατάσταση, με ευθύνη των κ.κ. Τσίπρα-Καμμένου, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. Αφού "ροκάνισαν" χρόνο άσκοπα, μας οδήγησαν στην περιπέτεια των εκλογών. Μόνο που δεν άλλαξε, δυστυχώς, οτιδήποτε... Δύο μήνες μετά τις εκλογές βλέπουμε το ίδιο σκηνικό.

Αστάθεια, αβεβαιότητα, σύγχυση, ανασφάλεια... Οι πολίτες αγωνιούν για το τι θα τους ξημερώσει. Ενώ θα έπρεπε η χώρα να βγαίνει σιγά-σιγά από την κρίση, όπως θα συνέβαινε αν είχε ακολουθηθεί η πολιτική που είχαμε χαράξει εμείς, τώρα βαθαίνουν ακόμα περισσότερο τα ελλείμματα, η ύφεση, η ανεργία», ανέφερε, μιλώντας στην "ΚΡΗΤΗ TV" ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον, απαιτείται να υπάρχει ένας μεγάλος πολιτικός οργανισμός που να ισορροπεί, όπως γίνεται στη Ν.Δ., την κυβερνητική πολιτική. Αυτός ο πολιτικός οργανισμός μπορεί να είναι η Ν.Δ. Μια νέα Ν.Δ., ανανεωμένη, δυναμική, με κέφι. Γι' αυτό ακριβώς καλούμαστε όλοι στις 20 του μήνα, παρά την απογοήτευση, πικρία, να προσέλθουμε στις κάλπες...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News