default-image

Πλακιωτάκης: Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί ομαλά

Ελλάδα
Πλακιωτάκης: Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί ομαλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βέβαιος ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ομαλά και η Νέα Δημοκρατία συντεταγμένα θα προχωρήσει στην επόμενη μέρα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής προκειμένου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «να κάνουμε όλοι μαζί πιο μεγάλη και πιο δυνατή τη Ν.Δ.».

Ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε επίσης πως ένα ατυχές γεγονός δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθούν στις 22 Νοέμβριου, και αυτό έπληξε την εικόνα και το κύρος της παράταξης και πλήγωσε τους φίλους του κόμματος, ενώ προσέθεσε ότι ο ίδιος ανέλαβε σε μια δύσκολη συγκυρία, με στόχο να συντονίσει τις εσωκομματικές διαδικασίες και ταυτόχρονα όμως να εκπληρώσει άρτια το θεσμικό του ρόλο.

Υπέρ του συμφώνου συμβίωσης

«Το πολιτικό σύστημα δε θα πρέπει να εθελοτυφλεί», σημείωσε ακόμη ο κ. Πλακιωτάκης, αναφερόμενος στο ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης.

Όπως είπε, είναι καιρός πλέον να αντιμετωπιστεί μια κοινωνική πραγματικότητα και το πολιτικό σύστημα να μάθει να σέβεται τις ενστάσεις κάποιων.

«Είναι ανάγκη να σεβαστούμε τις προσωπικές επιλογές κάθε ατόμου και τα προσωπικά του δικαιώματα», επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, διευκρινίζοντας πως πρέπει να αναπροσαρμόσουμε το θεσμικό μας πλαίσιο ώστε να αναγνωρίσουμε στα άτομα αυτά ασφαλιστικά, φορολογικά, κληρονομικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Συμπλήρωσε, ακόμη, πως υπάρχει ανάγκη εναρμόνισης της χώρας μας με το ευρωπαϊκό δίκαιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News