default-image

Ευχές στο νέο Μητροπολίτη από το Σύλλογο Γυναικών Μαλίων

Κρήτη
Ευχές στο νέο Μητροπολίτη από το Σύλλογο Γυναικών Μαλίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση δεχτήκαμε το χαρμόσυνο μήνυμα της άξιας εκλογής του νέου Επισκόπου Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμου Μαρματάκη», αναφέρουν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων "Εστία" σε συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Μητροπολίτη.

Ο Σύλλογος απευθύνει «από βάθους καρδιάς ευχές να επιτύχει στο δύσκολο και τόσο σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο που του αναθέτει η Εκκλησία».

«Είμαστε βέβαιοι», αναφέρεται, «ότι θα είναι άξιος συνεχιστής του έργου του προκατόχου του, σεβαστού Μητροπολίτη κ.κ. Νεκτάριου που επί πολλά έτη διαποίμανε τη Μητρόπολη.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη, μακροημέρευση και επιτυχία στο έργο του».

Αναλυτικά, η επιστολή που υπογράφουν η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ζαχαρένια Φιλιππίδου και η γενική γραμματέας Κωστούλα Γούντου έχει ως εξής:

«Σεβασμιότατε, με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την πανηγυρική εκλογή σας ως Πέτρας και Χερρονήσου! Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε πλήρως στα καθήκοντα αυτής της υψηλής εκκλησιαστικής θέσης, θα διαποιμάνετε με σοφία, σύνεση, πραότητα και αγάπη το ποίμνιό σας και θα σταθείτε αρωγός σε κάθε δοκιμαζόμενο άνθρωπο της επισκοπικής περιφέρειάς σας, δοξάζοντας τον Κύριό μας και Θεό Ιησού Χριστό! Ως συμπατριώτες σας αισθανόμαστε δίκαιη υπερηφάνεια και οι εγκάρδιες ευχές μας θα σας συνοδεύουν στη δύσκολη, αλλά ωραία αποστολή σας!

Δεχθείτε τα ειλικρινή συγχαρητήρια της προέδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Συλλόγου μας!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη, μακροημέρευση και επιτυχία στο έργο σας.

Πολλά τα έτη σας!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News