default-image

Ο ΟΦΗ είναι ενιαίος και αδιαίρετος...

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ είναι ενιαίος και αδιαίρετος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από πρόσκληση των οργανωμένων του ΟΦΗ έγινε χτες στο ΒΑΚ μία συνάντηση με θέματα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, με την Επιτροπή Ακαδημίας να εκπροσωπείται από τους κ.κ. Γιάννη Κουτεντάκη, Γιώργο Κουτεντάκη και Γιάννη Φασομυτάκη. Σε ανακοίνωσή της μετά τη συνάντηση, η Επιτροπή αναφέρει τα εξής:

"Πραγματοποιήθηκε χτες στα γραφεία του ΟΦΗ στο ΒΑΚ, συνάντηση με θέμα τα τρέχοντα ζητήματα του ΟΦΗ, μετά από προ ημερών πρόσκληση που είχε αποσταλεί από τα προεδρία των οργανωμένων Συνδέσμων. Από την Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ έδωσαν το παρών οι κ.κ. Γιάννης Κουτεντάκης, Γιώργος Κουτεντάκης και Γιάννης Φασομυτάκης.

Η συζήτηση έγινε μέσα σε φιλικό και ζεστό κλίμα, όπως άλλωστε αρμόζει στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Σχετικά με την Ακαδημία του ΟΦΗ, εκφράστηκε ομόφωνα η ικανοποίηση για την πορεία και το έργο που επιτελείται και από τα επιτελικά στελέχη που ήταν παρόντα στην συνάντηση, δόθηκε η υπόσχεση ότι η Επιτροπή Ακαδημίας θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό για την παραγωγή ταλέντων και για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, βάζοντας τις βάσεις για το μέλλον του ΟΦΗ.

Η Επιτροπή της Ακαδημίας, όπως και οι εκπρόσωποι των οργανωμένων, εξέφρασαν παράλληλα τη στήριξη και εμπιστοσύνη στο έργο και στις προσπάθειες της διοικούσας επιτροπή της ομάδας του ΟΦΗ. Από τα στελέχη της Ακαδημίας εκφράστηκε η πίστη ότι ο ΟΦΗ θα βρει το δρόμο του γιατί είναι μεγάλος σύλλογος. Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News