default-image

Αισιοδοξία Τζιτζικώστα για τις εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου

Κρήτη
Αισιοδοξία Τζιτζικώστα για τις εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιοδοξία για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας και την πορεία του ίδιου στις εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου εξέφρασε από τα Χανιά ο υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Τζιτζικώστας, που πραγματοποιεί τη δεύτερη επίσκεψή του στο νησί.

«Υπέβαλα την υποψηφιότητά μου γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι μπορώ να ξανακάνω τη Ν.Δ. μια μεγάλη παράταξη που πολύ σύντομα θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την καταστρεπτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Τζιτζικώστας, προσθέτοντας πως «βλέπω δίπλα μου ανθρώπους έτοιμους στις 20 Δεκεμβρίου, που έχουμε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, να τα αλλάξουμε όλα. Να γυρίσουμε σελίδα, να αφήσουμε πίσω όσα μας στεναχώρησαν και να κρατήσουμε τα καλά. Να κάνουμε μια Νέα Δημοκρατία και πάλι ελκυστική, που θα μιλά και πάλι στην κοινωνία, που θα απαντά στις αγωνίες των πολιτών με συγκεκριμένο σχέδιο. Μια Νέα Δημοκρατία που θα ζητήσει και πάλι με αξιώσεις την εμπιστοσύνη όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων».

Τις παραπάνω δηλώσεις τις έκανε στη Δημοτική Αγορά Χανίων κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ ακόμη τόνισε ότι στην παράταξη της Ν.Δ. υπάρχει ένα «ισχυρό ρεύμα αλλαγής», και την ίδια ώρα τόνιζε ότι δεν αναμένει να αποσυρθεί κάποιος εκ των υποψηφίων, διαπιστώνοντας ότι τα σχετικά σενάρια που διακινούνται «είναι εκ του πονηρού».

«Η αποτυχία της προηγούμενης εκλογικής διαδικασίας στη Νέα Δημοκρατία έχει αφήσει μια πληγή η οποία για να κλείσει πρέπει να υπάρξει μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου», επισήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ.

Τέλος, καλώντας τους Κρητικούς να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ψηφίσουν, προέβλεψε ότι «η Νέα Δημοκρατία το βράδυ της Κυριακής των εκλογών θα αλλάξει οριστικά σελίδα - θα είναι μια νέα Νέα Δημοκρατία».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της μίνι περιοδείας Τζιτζικώστα

Σε συνέχεια της μίνι περιοδείας του στο νησί, ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκε με το Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου και ακολούθως μετέβη στην Κίσσαμο, όπου είχε επαφές με τοπικά στελέχη και το Μητροπολίτη Κισσάμου.

Επόμενος σταθμός του υποψήφιου προέδρου ήταν το Ρέθυμνο και τελευταίος το Ηράκλειο, όπου το απόγευμα της Παρασκευής είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο.

Ακολουθούν επαφές με στελέχη και φίλους του κόμματος, επίσκεψη στην αγορά του Ηρακλείου, συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου Β. Λαμπρινό, ενώ το βράδυ ο κ. Τζιτζικώστας θα παραθέσει γεύμα σε γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης σε φίλους του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News