default-image

Νέα κάθοδος Τζιτζικώστα στην Κρήτη εν μέσω... σεναρίων

Κρήτη
Νέα κάθοδος Τζιτζικώστα στην Κρήτη εν μέσω... σεναρίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με διαψεύσεις σεναρίων απόσυρσης υποψηφιοτήτων και εξορμήσεις συνεχίζεται ο εσωκομματικός "πυρετός" στη Ν.Δ. Στον απόηχο των νέων εντάσεων που δημιούργησαν οι χθεσινές φήμες περί αποχώρησης δύο υποψηφίων από την προεδρική κούρσα και τις καυστικές διαψεύσεις που ακολούθησαν, ο υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Τζιτζικώστας θα βρεθεί εκ νέου σήμερα στην Κρήτη. Σε μια μεγάλης κλίμακας περιοδεία που θα περιλαμβάνει επισκέψεις, συναντήσεις και επαφές τόσο στα Χανιά και στο Ρέθυμνο όσο και στο Ηράκλειο.

Ο ίδιος θα ξεκινήσει την παγκρήτια περιοδεία του σήμερα το πρωί στα Χανιά, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην αγορά της πόλης και στη συνέχεια θα συναντηθεί με το Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Στη συνέχεια, ο υποψήφιος πρόεδρος θα βρεθεί στην Κίσσαμο, όπου θα έχει επαφές με τοπικά στελέχη και το Μητροπολίτη Κισσάμου.

Μετά από μια στάση στο Ρέθυμνο, ο κ. Τζιτζικώστας θα μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, το δήμαρχο Ηρακλείου, στελέχη και φίλους του κόμματος.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της περιοδείας του Απόστολου Τζιτζικώστα είναι το εξής:

11:15: Επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά Χανίων.

11:40: Συνάντηση με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό, στη Μητρόπολη (Χανιά, Πλατεία Πατρ. ?θηναγόρου).

12:30: Επίσκεψη στο Καστέλι Κισσάμου.

13:00: Συνάντηση με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο, στη Μητρόπολη.

13:15: Συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές στο Cafe "Στέκι" (Καστέλι Κισσάμου).

14:30: Συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές στο εστιατόριο "Μύθος" (Ρέθυμνο).

17:00: Συνάντηση με το Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο (Αγίου Μηνά 25, Ηράκλειο).

18:00: Συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό (Δημαρχείο Ηρακλείου, Αγίου Τίτου 1).

19:30: Επίσκεψη στην αγορά του Ηρακλείου.

20:00: Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών στο μεζεδοπωλείο "50-50" (Ηράκλειο).

Σενάρια αποχωρήσεων και διαψεύσεις

 Την ίδια ώρα εντείνεται ο... υπόγειος πόλεμος μεταξύ των υποψηφίων στη Ν.Δ., μερικές ημέρες πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού. Χθες κυκλοφόρησαν φήμες περί αποχώρησης κάποιου εκ των υποψηφίων. Τα νέα σενάρια, διότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει φουντώσει η σχετική φημολογία, ήθελαν τόσο  τον Άδωνι Γεωργιάδη όσο και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αποχωρούν από την κούρσα της διαδοχής. Τα τηλέφωνα των "γαλάζιων" στελεχών πήραν φωτιά στο άκουσμα των φημών, για να διαπιστωθεί αν όντως ευσταθούν τα όσα λέγονταν. Λίγο αργότερα ήρθαν οι οργισμένες διαψεύσεις από τους 2 εμπλεκομένους. Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε να απαντήσει με ένα οργισμένο tweet: «Τη μια με ψεύτικες δημοσκοπήσεις. Την άλλη με προβοκάτσιες περί αποχώρησης. Εντάξει, παιδιά, φοβάστε... Το καταλάβαμε... Τα λέμε στις 20 του μήνα!».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επέλεξε να απαντήσει μέσω SMS. «Όλοι μαζί συνεχίζουμε αποφασιστικά. Με εμπειρία, δυναμισμό, ενότητα και ανανέωση κάνουμε πάλι τη Ν.Δ. μεγάλη και δυνατή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News