default-image

Αυλαία με βαριά ήττα για τον Αστέρα Τριπ.

Ποδόσφαιρο
Αυλαία με βαριά ήττα για τον Αστέρα Τριπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδοξα αποχαιρέτισε το Europa League ο Αστέρα καθώς  στην αυλαία των ομίλων γνώρισε βαριά ήττα με 0-4 από τη Σάλκε στην Τρίπολη.

Οι "βασιλικοί μπλε" ανέλαβαν αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων στο "Θ. Κολοκοτρώνης". Είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να προκαλέσουν ρήγματα είτε από τον άξονα είτε από τα άκρα. Ίσως να είχε περισσότερη τύχη η ομάδα της Αρκαδίας αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια. Χάθηκαν για παράδειγμα δύο πολύ καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, η μία όταν το ματς ήταν στο 0-0 και η άλλη στο 0-1. Στο 18' το σουτ στην κίνηση του Τσοκάνη πέρασε πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 29' οι Γερμανοί κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 29' ο Ζούνιορ Σαϊκαρά έκανε τη σέντρα από δεξιά κι ο Ντι Σάντο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

 Λίγα λεπτά μετά, στο 32ο λεπτό, ο Γιάννου έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, από αριστερά, αλλά το πλασέ του Λούι πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Η Σάλκε όμως δεν χαριζόταν και έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Στο 37' ο Τσουπό-Μοτίνγκ βρέθηηκε απέναντι στον Θεοδωρόπουλο και τον "εκτέλεσε" γράφοντας το 2-0.  Με ένα καλοτραβηγμένο σουτ του Λανθαρότε στις καθυστερήσεις που δεν βρήκε στόχο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Ο Αστέρας μπήκε κάπως καλύτερα στο δεύτερο μισό. Όχι ότι έκλεισε στα καρέ της τη Σάλκε και την πίεση για να μειώσει, αλλά σε αντίθεση με το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν καλύτερα και περισσότερο τη μπάλα.

Τα δεδομένα για τον Στάικο Βεργέτη έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς κλήθηκε να πραγματοποιήσει δύο αναγκαστικές αλλαγές. Γκοϊάν και Ιγκλέσιας αντικαταστάθηκαν από Ζησόπουλο και Δημούτσο και έτσι δεν δόθηκε η δυνατότητα στον τεχνικό των "κυανοκίτρινων" να πραγματοποιήσει τις διαφοροποιήσεις που ενδεχομένως είχε στο μυαλό του για να καλυτερέψει η εικόνα και να δημιουργηθούν φάσεις στην εστία του Φέρμαν. Έτσι ο χρόνος κυλούσε αναίμακτα για τους Γερμανούς, που χωρίς δυσκολία κρατούσαν το υπέρ τους 2-0. Σα να μην έφτανε αυτό για τον Αστέρα, ήρθε και τρίτο γκολ, από τον καλύτερο παίκτη της Σάλκε.

Ο Τσουπό Μοτίνγκ στο 78' δέχτηκε πάσα από τον Χέιμπιεργκ, πραγματοποίησε έξοχη προσποίηση στον Ζησόπουλο, τον άδειασε και με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λανθαρότε (65' Μπερτόγλιο), Νίκο, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Λούι, Γκοϊάν (63' Ζησόπουλος), Χαμντανί, Ιγκλέσιας (69' Δημούτσος), Γιάννου

ΣΑΛΚΕ (Α. Μπράιτενραϊτερ):  Φέρμαν, Ζούνιορ Καϊσάρα, Χέβεντες (79' Φρίντριχ), Νόιστεντερ, Κολάσινατς, Γκάις (65' Αϊχάν), Χέιμπιεργκ, Σαμ, Τσουπό-Μοτίνγκ, Ντι Σάντο, Χούντελααρ (79' Μάιερ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News