default-image

Οι κλήσεις της Εθνικής πόλο ενόψει Ευρωπαϊκού

Σπορ
Οι κλήσεις της Εθνικής πόλο ενόψει Ευρωπαϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους αθλητές που θα πλαισιώσουν την Εθνική μας ομάδα πόλο ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανακοίνωσε σήμερα ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε 22 πολίστες στις κλήσεις του, από τους οποίους θα βγει η τελική αποστολή για το Ευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι 10 έως 23 Ιανουαρίου.

Στις κλήσεις του κ. Βλάχου βρίσκονται οι εξής:

Χρήστος Αφρουδάκης, Κώστας Γούβης, Μανώλης Ζερδεβάς, Θανάσης Χρυσοσπάθης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Μανώλης Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Γρηγόρης Καπετανάκης (Πανθηναϊκός), Κώστας Γαλανίδης (ΝΟ Χίου), Μανώλης Πρέκας, Αλέξανδρος Παπαναστασίου (ΑΝΟ Γλυφάδας), Δημήτρης Τίγκας (Παρτιζάν Βελιγραδίου), Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Γεννηδουνιάς (Ολυμπιακός).

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 14 Δεκεμβρίου στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, χωρίς τους παίκτες του Ολυμπιακού και τον Δημήτρη Τίγκα. Αυτοί θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία μετά το ματς των ερυθρόλευκων στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελονέτα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κάνει κοινή προετοιμασία με την Σερβία (2-6 Ιανουαρίου), ενώ θα αναχωρήσει στις 8/1 για το Βελιγράδι, μαζί με την αντίστοιχη ομάδα των γυναικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News