default-image

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο υγείας του Κ. Μουρούτη

Κρήτη
Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο υγείας του Κ. Μουρούτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αθρόα συμμετοχή, που ξεπέρασε και τις πιο απίθανες προσδοκίες των διοργανωτών, ολοκληρώθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2015 ένα πανέμορφο 3ημερο σεμινάριο υγείας στο Ηράκλειο από το δρα Κων/νο Μουρούτη με γενικό τίτλο "Απόλυτη ίαση και θεραπεία στον 21ο αιώνα - Μύθοι & Αλήθειες".

Χαρακτηριστικό της επιτυχίας του σεμιναρίου, που έλαβε χώρα στις 27-28-29 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ) στις Γούρνες Πεδιάδος (πρώην Βάση Γουρνών), είναι ότι ο συνολικός αριθμός των παρευρισκομένων ξεπέρασε τις 3 χιλιάδες. Το σεμινάριο διοργάνωσε η ομάδα φίλων του δρος Κων/νου Μουρούτη.

Ο δρ Κων/νος Μουρούτης, μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση του σεμιναρίου με το πολυπληθές κοινό που είχε τη μεγάλη υπομονή «να αντέξει τον ομιλητή-εισηγητή για περισσότερο από 3-4 ώρες καθημερινά», όπως ο ίδιος αναφέρει, απευθύνει «ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και καρδιακούς φίλους που το διοργάνωσαν και φυσικά ύστατο φόρο τιμής σε όλους εσάς που με την παρουσία σας, φυσική ή νοητική, μας δώσατε χαρά, ελπίδα και υπόσχεση ότι επιτέλους πλησιάζει η ώρα να κατεβούμε στον… Ομαλό και να δούμε την "ξαστεριά" της Αλήθειας και Ελευθερίας!».

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο 3ήμερο σεμινάριο στην Κρήτη δείτε και τρεις ομιλίες:

* 1η ημέρα σεμιναρίου (27 Νοεμβρίου 2015): "Ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα"

* 2η ημέρα σεμιναρίου (27 Νοεμβρίου 2015): "Παρακάμπτοντας τις καρδιακές νόσους - Κάντε φυσικό Bypass"

* 3η ημέρα (29 Νοεμβρίου 2015): "Συνήθειες Ζωής: Ο μεγαλύτερος εθισμός και Η βιολογική σημασία της Ανάπαυσης"

Αμέσως μετά το σεμινάριο στo Συνεδριακό Κέντρο Κρήτης, ο Κων/νος Μουρούτης έδωσε μία καταιγιστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, στα πλαίσια της εκπομπής "Αντιθέσεις" της "ΚΡΗΤΗ TV". H εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 10 μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News