Ειδήσεις

Συνεργασία AEGEAN με τη Starwood Hotels Resorts

Η AEGEAN, η κορυφαία ελληνική αεροπορική εταιρεία και η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. (NYSE: HOT) ανακοίνωσαν σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 μία συναρπαστική νέα συνεργασία, προσθέτοντας μία σειρά αποκλειστικών προνομίων στα προγράμματα επιβράβευσης - Miles+Bonus και Starwood Preferred Guest (SPG®).

Τα μέλη του SPG μπορούν πλέον να μετατρέπουν τους πόντους τους (Starpoints) σε μίλια επιβράβευσης Miles+Bonus στην AEGEAN. Επιπλέον, τα μέλη του SPG θα λαμβάνουν επιπλέον 5.000 μίλια για κάθε 20.000 Starpoints που μετατρέπουν σε μίλια επιβράβευσης Miles+Bonus της AEGEAN.

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε στα μέλη μας τη συνεργασία μας με τη Starwood Hotels & Resorts, που θα προσφέρει νέα προνόμια μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης, Aegean Miles+Bonus και Starwood Preferred Guest. Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει επιπρόσθετα προνόμια στους κοινούς μας πελάτες και θα βελτιώσει την αξία αμφότερων των προγραμμάτων», είπε ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Aegean.

Διατηρώντας 11 ξενοδοχεία των εταιρειών The Luxury Collection, Westin και Sheraton στην Ελλάδα, η Starwood Hotels & Resorts έχει τη μεγαλύτερη παρουσία στην αγορά ως διεθνής όμιλος ξενοδοχείων. Η AEGEAN αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Starwood στην Ελλάδα. Η AEGEAN, μέλος της Star Alliance, αποτελεί ήδη το μεγαλύτερο ελληνικό αερομεταφορέα και το 2016 αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω σε 149 προορισμούς σε 45 χώρες.

«Η συνεργασία μας με την AEGEAN θα μας επιτρέψει να επιβραβεύουμε τα αφοσιωμένα μέλη του SPG και να καλλιεργήσουμε ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση εκ μέρους των ταξιδιωτών», είπε ο κ. Robert Koren, αντιπρόεδρος, περιφερειακός διευθυντής για τη Νότια Ευρώπη της Starwood Hotels & Resorts.

«Η Ελλάδα, η Γερμανία, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελούν αγορές κλειδί για εμάς και ανυπομονούμε να εισάγουμε τα μέλη του Miles+Bonus της AEGEAN στο παγκοσμίου φήμης πρόγραμμα Starwood Preferred Guest».

Για να κερδίσουν μίλια επιβράβευσης ενώ διαμένουν στα Starwood Hotels & Resorts, τα μέλη του Miles+Bonus της AEGEAN πρέπει να εγγραφούν διαδικτυακά στο πρόγραμμα επιβράβευσης SPG στη διεύθυνση spg.com.

Η AEGEAN, μέλος της Star Alliance, είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, η οποία από την ίδρυσή της το 1999 μέχρι σήμερα παρέχει δρομολόγια μικρών και μεσαίων αποστάσεων υψηλής ποιότητας. Το 2013 η AEGEAN εξαγόρασε την Olympic Air, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η συχνότητα των πτήσεων και των συνδέσεων, καθώς και να βελτιωθεί η προσβασιμότητα των νησιών της Ελλάδας, ακόμη και ορισμένων εκ των πιο απομακρυσμένων, τόσο για τους επισκέπτες της χώρας όσο και για τους Έλληνες. Η συνολική κίνηση και των δύο εταιρειών έφτασε τα 10,1 εκατομμύρια επιβάτες το 2014 και αναμένεται να φτάσει τα 11,6 εκατομμύρια το 2015.

Η AEGEAN επενδύει στην ενδυνάμωση της διεθνούς παρουσίας της και τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού τόσο στην Αθήνα όσο και στα περιφερειακά αεροδρόμια. Το 2016 η εταιρεία αναμένεται να εξυπηρετεί 149 προορισμούς σε 45 χώρες. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από έναν εκ των νεότερων στόλων της Ευρώπης, ο οποίος περιλαμβάνει 58 αεροσκάφη, έπειτα από την πρόσφατη επένδυση της AEGEAN σε νέα Airbus A320ceos.

Η AEGEAN έχει τιμηθεί με το βραβείο Skytrax World Airline, ως η καλύτερη ευρωπαϊκή περιφερειακή αεροπορική εταιρεία για το 2015. Είναι η έκτη φορά που η εταιρεία κέρδισε αυτή τη διάκριση, έχοντας βραβευτεί ξανά το 2009, 2011, 2012, 2013 και 2014.

Το Miles+Bonus, το κοινό πρόγραμμα επιβράβευσης της AEGEAN και της Olympic Air, προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να κερδίζουν μίλια πετώντας με την AEGEAN, την Olympic Air ή οποιαδήποτε εκ των 27 αεροπορικών εταιρειών-μελών της Star Alliance, καθώς και μέσω ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου δικτύου συνεργατών. Τα μίλια που συγκεντρώνονται μπορούν να εξαργυρωθούν σε πτήσεις, αναβαθμίσεις θέσεως, αλλά και προϊόντα και υπηρεσίες του δικτύου συνεργατών.

Το Miles+Bonus είναι πολλά περισσότερα από ένα πρόγραμμα συγκέντρωσης και εξαργύρωσης μιλίων: είναι ένα πρόγραμμα που ανταμείβει γενναιόδωρα την προτίμηση των μελών του με προνόμια και υπηρεσίες που μετατρέπουν κάθε ταξίδι σε μια μοναδική εμπειρία. Το πρόγραμμα προσφέρει τρεις διαφορετικές βαθμίδες, Blue, Silver και Gold, έτσι ώστε τα μέλη του να έχουν πρόσβαση σε όλο και περισσότερα προνόμια όσο ανεβαίνουν βαθμίδα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε πτήση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε  http://el.aegeanair.com/milesandbonus/

Το Starwood Preferred Guest (SPG®) αποτελεί ένα καινοτόμο, βραβευμένο πρόγραμμα τακτικών ταξιδιωτών, που συγκεντρώνει καθένα από τα 9 ξεχωριστά ξενοδοχειακά εμπορικά ονόματα της Starwood και περιλαμβάνει περισσότερα πολυτελή ξενοδοχεία σε περισσότερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το SPG διαμόρφωσε εκ νέου το τοπίο της αφοσίωσης στη φιλοξενία, όταν ξεκίνησε το 1999 με την επαναστατική πολιτική της με την οποία δεν αποκλείονται ημερομηνίες, ενώ έως σήμερα συνεχίζει την παράδοση της καινοτομίας με αναβαθμίσεις όπως το Cash + Points, SPG MomentsSM, και πιο πρόσφατα το Your24 ™ και SPG Lifetime ™. Εκτός από τα Free Nights Awards σε περισσότερα από 1.200 ξενοδοχεία και θέρετρα και τις Award Flights για πάνω από 350 μεγάλες αεροπορικές εταιρείες χωρίς εξαιρούμενες ημερομηνίες, οι Starpoints® που κερδίζουν τα μέλη μέσω του SPG μπορούν να εξαργυρωθούν για πρόσβαση σε μουσικές, αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για μοναδικές εμπειρίες μέσω των SPG Moments. Το SPG προσφέρει στους επαγγελματίες του χώρου των συνεδριάσεων και των ταξιδιών να κερδίσουν πλούσιες επιβραβεύσεις, όπως Starpoints και αναβάθμιση σε ανώτατη κατηγορία μέσω του SPG Pro. Επιπλέον το SPG δεσμεύεται διαχρονικά ως προς την ψηφιακή καινοτομία προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παγκόσμιου συνδεδεμένου ταξιδιώτη του σήμερα, από την εφαρμογή SPG για iPhone που χρησιμοποιεί τεχνολογία state-aware ώστε να δημιουργήσει πιο προσωποποιημένη διαμονή έως το Starwood's Best Rate Guarantee στο SPG.com, και την ένταξη του SPG σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Αυτού του είδους οι προσφορές έχουν βοηθήσει το SPG να δημιουργήσει μια βάση αφοσιωμένων μελών με τους πιο τακτικούς ταξιδιώτες του κόσμου. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση spg.com, spg.com/pro και στη spg.com/moments.

Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και αναψυχής στον κόσμο, με περισσότερα από 1.270 ακίνητα σε περίπου 100 χώρες και περισσότερους από 180.000 εργαζόμενους στα ιδιόκτητα και ελεγχόμενα ακίνητά της. Η Starwood είναι ένας ιδιοκτήτης, διαχειριστής και δικαιοπάροχος ξενοδοχείων, θέρετρων και κατοικιών με τα ακόλουθα διεθνώς αναγνωρισμένα εμπορικά ονόματα: St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, Westin®, Le Meridien®, Sheraton®, Tribute Portfolio™, Four Points® by Sheraton, Aloft®, Element®, καθώς επίσης διαθέτει διευρυμένη συνεργασία με την Design Hotels. Τέλος, η εταιρεία είναι περήφανη για το κορυφαίο στον κλάδο πρόγραμμα επιβράβευσης, το Starwood Preferred Guest (SPG®).

Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.starwoodhotels.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σχόλια