default-image

Γιάνγιανιν: «Ήμασταν βελτιωμένοι…»

Ποδόσφαιρο
Γιάνγιανιν: «Ήμασταν βελτιωμένοι…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από το βελτιωμένο πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δήλωσε ο Ράικο Γιάνγιανιν παρά την ήττα και τον αποκλεισμό του ΠΑΟ Κρουσώνα από το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής της κρουσανιώτικης ομάδας επισήμανε: «Έγινε ένα παιχνίδι σαν φιλικό. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε καλά και είχαμε και μια μεγάλη ευκαιρία. Το ίδιο και ο ΟΦΗ. Από ένα λάθος της άμυνας μας, ο ΟΦΗ κατάφερε να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ στην πρώτη επίθεση έβαλε ένα δεύτερο γκολ και από εκεί και μετά ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας. Πάντως θεωρώ ότι κάναμε καλύτερη εμφάνιση από το πρωτάθλημα, ενώ μας έλλειπαν και 2-3 σημαντικοί παίκτες. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα».

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚρουσώνα στην Γ Εθνική, είπε ότι «για μας όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είτε παίζουμε με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο. Το επίπεδο της Γ Εθνικής είναι παράξενο και οι διαφορές των ομάδων μικρές. Εμείς υποτιμήσαμε τον τελευταίο Άλιμο την προηγούμενη αγωνιστική. Τώρα πάμε να παίξουμε με τον πρωτοπόρο Φωστήρα. Θα πάμε για το καλύτερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News