default-image

Εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟ μία μέρα μετά

Ποδόσφαιρο
Εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟ μία μέρα μετά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεχτό έκανε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή της εκδίκασης της έφεσης λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και αφορά την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague. Λόγω της αποχής που έχουν αποφασίσει οι δικηγορικοί σύλλογοι όλης της χώρας έως την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης, ζήτησε να αναβληθεί η υπόθεση.

Η Επιτροπή Εφέσεων αποδέχτηκε - όπως ήταν αναμενόμενο - το αίτημα και θα εκδικάσει την επόμενη Τετάρτη (16/12). Άλλωστε, η άδεια που έχουν οι νομικοί από τους συλλόγους, είναι να παραστούν στις δικαστικές αίθουσες για να ζητήσουν αναβολή και όχι για να εργαστούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον Ολυμπιακό κατατέθηκε πρόσθετη παρέμβαση, με την οποία ζητά να απορριφθεί η έφεση του Παναθηναϊκού και να ισχύσει κανονικά η πρωτόδικη απόφαση.

Όσον αφορά το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Αστέρας, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (13/12) στο "Απόστολος Νικολαΐδης", θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Θα πρόκειται για την πρώτη από τις τέσσερις που έχουν επιβληθεί και έτσι και αλλιώς, ακόμα και να εκδικαζόταν η υπόθεση, ήταν αδύνατο να εξαλειφθεί η τιμωρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News