Ειδήσεις

Γιορτινό παζάρι αγάπης για τη Στέγη Ανηλίκων

Γιορτινό παζάρι για τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου στο χώρο της Στέγης, που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Πολυχρονάκη 5, στο Μασταμπά. Οι εκδηλώσεις και τις δύο ημέρες ξεκινούν στις 4:30 το απόγευμα και ολοκληρώνονται στις 9:30 το βράδυ.

Οι εθελοντές αλλά και τα παιδιά της Στέγης έχουν ετοιμάσει με αγάπη και μεράκι υπέροχες κατασκευές, οπότε οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους.

Διάφορες εκπλήξεις και δρώμενα θα περιμένουν τους καλεσμένους, όπως θεατρικό από τα παιδιά της Στέγης, μουσική παράσταση με τραγούδια από το Ωδείο Πρελουδειο, χορευτικά από τον όμιλο Παπαδόκωστα, μουσική από το παιδικό Ραδιόφωνο RADIO FAMILY 89,5, μπαλονοκατασκευές και λαχειοφόρο αγορά με υπέροχα δώρα και βέβαια γλυκές και αλμυρές νοστιμιές για όλους!

Η Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου συμβάλλει ενεργά στην πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων που ενδέχεται να οδηγηθούν λόγω του οικογενειακού και κοινωνικού τους περιβάλλοντος ή άλλων συνθηκών και αιτιών.

Φιλοξενούνται σε 24ωρη βάση αγόρια ηλικίας 6 έως 18 ετών με υλική και κοινωνική στήριξη σε αυτά και στις οικογένειές τους, με εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, πολιτιστική καλλιέργεια και ψυχαγωγία.

Το προσωπικό της Στέγης συνεπικουρεί ομάδα εθελοντών που αναλαμβάνει το διάβασμα των παιδιών καθώς και την υλοποίηση δραστηριοτήτων (μουσική, χορός, αθλητικές δραστηριότητες, ξένες γλώσσες), εντός και εκτός της Στέγης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2810/310.092.

Σχόλια