default-image

Στη "φάκα" τρία άτομα για ηρωίνη στα Χανιά

Κρήτη
Στη "φάκα" τρία άτομα για ηρωίνη στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, και συγκεκριμένα ηρωίνης, συνελήφθησαν χθες Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 το βράδυ, σε περιοχή του δήμου Χανίων, τρεις νεαροί, ηλικίας 22, 23 και 29 χρόνων. Μάλιστα η ποσότητα που βρέθηκε στα χέρια τους ήταν αρκετά μεγάλη.

Ειδικότερα, αστυνομικοί, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν περιέλθει στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, σύμφωνα με τα οποία ο 22χρονος, ο 23χρονος και η 29χρονη κατείχαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες, οργάνωσαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνέλαβαν τους νεαρούς.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος, ο 23χρονος και η κοπέλα συνελήφθησαν το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου 2015 σε περιοχή του δήμου Καντάνου-Σελίνου, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ωστόσο, και ενώ αφέθησαν ελεύθεροι, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Δίωξης, χθες το απόγευμα (8 Δεκεμβρίου) οι τρεις νεαροί εντοπίστηκαν σε περιοχή του δήμου Χανίων την ώρα που με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 22χρονου μετέβαιναν σε αύλειο χώρο εγκαταλελειμμένου σπιτιού, προκειμένου να παραλάβουν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών την οποία είχαν αποκρύψει.

Αμέσως οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 206 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News