Ειδήσεις

Ημερίδα για παροχή πρώτων βοηθειών στο Δήμο Οροπεδίου

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο στο Τζερμιάδο του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου ημερίδα για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στην ημερίδα υπό την αιγίδα του Δήμου Οροπεδίου και την οργάνωση του Κολεγίου Γενικών Ιατρών και του Κέντρου Υγείας Τζερμιάδου, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό "εκλαΐκευσαν" την παροχή πρώτων βοηθειών κάνοντας "μαθήματα" στους κατοίκους, ενώ συμμετείχαν και ο δήμαρχος κ. Γιάννης Στεφανάκης και ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Σιγανός. Βασικοί εκπαιδευτές-εισηγητές του σεμιναρίου ήταν η κ. Χριστίνα Σπυράκη (ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ), ο κ. Θεόδουλος Παπανικολάου (ΚΥΤ), η κ. Ευπραξία Γουγουρέλα και ο κ. Αλεξανδρόπουλος Αργύρης (ΚΥΤ).

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καταφέραμε και οργανώσαμε την εκδήλωση και ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν. Ο δήμος μας είναι ορεινός, όχι κοντά σε δημόσια νοσοκομεία, και η σωστή παροχή πρώτων βοηθειών, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες που είναι δυσκολότεροι, μπορούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Τέτοιες δράσεις στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας θα συνεχιστούν», δήλωσε ο δήμαρχος Οροπεδίου κ. Γιάννης Στεφανάκης.

Σχόλια