default-image

Χριστουγεννιάτικη αγορά αλληλεγγύης από το Σύλλογο "Εστία"

Κρήτη
Χριστουγεννιάτικη αγορά αλληλεγγύης από το Σύλλογο "Εστία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 7η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Μαλίων "Εστία" διοργανώνει μια καταπληκτική χριστουγεννιάτικη Αγορά Αλληλεγγύης την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νεκταρίου στα Μάλια, από τις 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα και θα είναι ανοιχτή προς όλους.

Και όπως αναφέρουν στην πρόσκλησή τους οι διοργανώτριες της εκδήλωσης, «όση απαισιοξία κι αν αισθάνεστε να είναι έτοιμη να βγει στην επιφάνεια κι όσες έγνοιες και δυσκολίες κι αν σας σπρώχνουν προς τη…. μελαγχολία των γιορτών, υπάρχει τρόπος να περάσετε στην άλλη πλευρά: μια βόλτα από το Χριστουγεννιάτικό Παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων "Εστία" θα σας φέρει αντιμέτωπους με χρώματα, μουσικές, χαμόγελα και χιλιάδες δωράκια που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Θα θυμηθείτε, περπατώντας ανάμεσα στους πάγκους, τα γλυκίσματα και τα στολισμένα δέντρα ότι δε χρειάζονται πολλά για να νιώσει κανείς τη χαρά των γιορτών. Δε χρειάζεται καν να ξοδέψει χρήματα. Εδώ οι αγορές είναι συμβολικές, τα δώρα για τους δικούς σας αποκτούν νόημα και βοηθά το Σύλλογο να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο και να αποδείξει πως "το πνεύμα των Χριστουγέννων" υπάρχει».

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αγοράσουν παραδοσιακά γλυκίσματα, γλυκά του κουταλιού και να θαυμάσουν καλλιτεχνικές δημιουργίες που έχουν φιλοτεχνήσει οι γυναίκες του Συλλόγου, μέσα σε ένα κλίμα γιορτινό, με ευχάριστη διάθεση και αισιοδοξία.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς της τοπικής κοινωνίας.

«Είναι σημαντικό για όλους εμάς, ενόψει των Χριστουγέννων, να στρέψουμε το βλέμμα μας στην αδύναμη τάξη της κοινωνίας που μας έχει ανάγκη και μας χρειάζεται. Ας ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα, αγάπης και αλληλεγγύης, ώστε με το δικό μας τρόπο, να "χρωματίσουμε" αυτή την προσπάθεια με την παρουσία και την προσφορά μας», σημειώνουν οι διοργανώτριες της εκδήλωσης.

Η χριστουγεννιάτικη Αγορά Αλληλεγγύης θα πλαισιωθεί με μια σειρά από χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνικά δρώμενα, με έναρξη από τις 3:30 μ.μ.

Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν ζωντανά:

* Η νεοσύστατη Παιδική και Νεανική Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών

* Κρητικοί και παραδοσιακοί χοροί από τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου

* Hip Hop από παιδιά

* Ζumpa από παιδιά.

(Οι φωτογραφίες είναι από την περυσινή χριστουγεννιάτικη Αγορά Αλληλεγγύης των γυναικών του Συλλόγου "Εστία")

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News