Ειδήσεις

Facebook Live Video και Κολάζ

Στόχος των Live Video και των Κολάζ είναι να μοιράζεστε στο Facebook αυτό που ζείτε περισσότερο έντονα με τους φίλους και την οικογένεια σας. Με το Live Video μπορείτε να δείχνετε στους φίλους σας στο Facebook αυτό που βλέπετε σε πραγματικό χρόνο.Στόχος του Facebook είναι να μπορείτε να ζείτε ταυτόχρονα με άλλους μια εμπειρία ακόμη και αν δεν είναι μαζί σας εκείνη τη στιγμή.


Πριν τη live μετάδοση θα μπορείτε να επιλέγετε με ποιους θα μοιραστείτε το Live Video στο Facebook, οι οποίοι θα είναι συντονισμένοι εκείνη τη στιγμή. Ζωντανά θα είναι και τα σχόλια τους. Στο τέλος της μετάδοσης, το Live Video θα σωθεί στο Timeline σας.H υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για λίγους χρήστες iPhone, -celebrities κυρίως- στις ΗΠΑ, αλλά αναμένεται να γίνει διαθέσιμη αργότερα για περισσότερους.


Τον ίδιο σκοπό έχει και το Κολάζ με φωτογραφίες, που μπορείτε να φτιάξετε. Τα κολάζ μπορούν να οργανωθούν ανά τοποθεσία λήψης και ημερομηνία. Για τα Κολάζ - Collages- έχουν ξεκινήσει το rolling out στο iOS και αρχές του νέου έτους θα γίνουν διαθέσιμα και για το Android.Πηγή: e-pcmag.gr

Σχόλια