default-image

30χρονος και 26χρονος πιάστηκαν την ώρα της αγοραπωλησίας

Κρήτη
30χρονος και 26χρονος πιάστηκαν την ώρα της αγοραπωλησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης (8.12.2015) στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ένας 30χρονος Έλληνας και ένας 26χρονος Αρμένιος, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί εντόπισαν τον 26χρονο κατά το χρόνο που εξήλθε από την οικία του 30χρονου, ενώ ο 30χρονος εξήλθε σε μεταγενέστερο χρόνο από αυτήν.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 26χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 1,8 γραμμάρια κάνναβης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 30χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 82 γραμμαρίων. Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News