default-image

Μανωλακάκης αντί Γκώνια στην Επισκοπή!

Ποδόσφαιρο
Μανωλακάκης αντί Γκώνια στην Επισκοπή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άσχημη πορεία της Επισκοπής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είχε ως αποτέλεσμα την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Τάκη Γκώνια, ενώ άμεσα βρέθηκε ο αντικαταστάτης, με τον Ρεθυμνιώτη Γιώργο Μανωλακάκη (φωτό) να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής για Γκώνια

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Τάκη Γκώνια αλλά και με τον συνεργάτη του, Σπύρο Μαυραγάνη. Οι λόγοι της διακοπής της συνεργασίας με τον κ. Γκώνια έχουν να κάνουν καθαρά με τα μη θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τίποτε παραπάνω. Ουδείς άλλωστε μπορεί αμφισβητεί το έργο που προσπάθησε να αφήσει στην ομάδα μας, τα τεχνικά προσόντα αλλά και τις ποδοσφαιρικές γνώσεις ο εν λόγω προπονητής. Ο ΑΟ Eπισκοπής εύχεται στους κ.κ. Γκώνια, Μαυραγάνη καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της προπονητικής τους καριέρας».

Η ανακοίνωση της Επισκοπής για Μανωλακάκη

«Ο Γιώργος Μανωλακάκης είναι αυτός που επιστρατεύεται για να αναλάβει την ομάδα μας στο εξής για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο Γιώργος Μανωλακάκης είναι εξαιρετικός γνώστης του κρητικού ποδοσφαίρου και βρίσκεται κοντά στη φιλοσοφία που διέπει την ομάδα μας όσον αφορά τις νεαρές ηλικίες. Ο νέος τεχνικός του ΑΟ Επισκοπής, πέρυσι προπονούσε την Κ19 Football League ενώ στο παρελθόν, έχει δουλέψει σε Δόξα Πλατανέ, Ασή Γωνιά, Ποσειδώνας, Ψηλορείτη, Ρεθυμνιακό. Επίσης, έχει θητεύσει ως ενωσιακός προπονητής στην ΕΠΣ Ρεθύμνου στα τμήματα Νέων και Παίδων.Ο ΑΟ Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News