default-image

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών δίνει ακόμα μια μάχη

Κρήτη
Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών δίνει ακόμα μια μάχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών θα βρίσκεται έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, για άλλη μια φορά, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:30 για να δώσει ακόμα μια μάχη, όπως επίσης και για την τακτική συνέλευση προκειμένου να οργανώσει τις επόμενες μάχες.

«Η δεύτερη ευκαιρία εξέπνευσε, πριν καλά-καλά δοθεί, και τώρα μας την επιστρέφουν και με τόκο, σαν υπεύθυνοι λαοσωτήρες τοκογλύφοι που είναι οι κυβερνώντες μας και τα αφεντικά τους. Η πρώτη κατοικία και με τη βούλα πλέον δεν προστατεύεται. Θα συνεχίσεις να κάθεσαι στον καναπέ, περιμένοντας να έρθει η σειρά σου ή θα αντιδράσεις επιτέλους;», αναφέρει η Λαϊκή Στάση Πληρωμών σε ανακοίνωσή της και καλεί όλους τους πολίτες στα Ειρηνοδικεία (ώρα 15:30 με 17:00, αναλόγως το Ειρηνοδικείο) για να δώσουν ακόμα μια μάχη, κάθε Τετάρτη σε κάθε Ειρηνοδικείο.

«Να αντισταθούμε στην αρπαγή των περιουσιών απ' το κράτος-ληστή. Ένα κράτος ανάλγητο, άρπαγα και καταστροφέα της ελπίδας και των ονείρων του λαού του. Ένα κράτος που επιμένει να ικανοποιεί τα συμφέροντα των "δανειστών" και όχι του καθημαγμένου λαού του», τονίζεται στο κάλεσμα της ΛΣΠ.

«Τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα αρχίζουν. Δε φοβόμαστε, θα νικήσουμε», καταλήγει η κίνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News